2777
2789
عنوان

خیلی حرصم گرفت

263 بازدید | 21 پست

یه خانمی هست محل کارم همش پزمیده اینو خریدم این مسافرت رفتیم این رستوران رفتیم هرماده ده تومن میدم محصولات پوستی میخرم لوازم ارایشی دیور استفاده میکنم اما ..اما.. مستاجره ماشین نداره یدونه تیکه طلاهم نداره پس اندازم نداره ۲تا پس بزرگم داره شوهرش باشوهرم همکاره میگه همش ازاین واون قرض میگیره

به نظرم نقش زن توپیشرفت مهمه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب وقتی ریز تا بزرگ زندگیش میدونی چرا باید حرصت بگیره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

تو چرا حرصت گرفته خب هر کی یه جور زندگی میکنه

اخه همش ادعامیکنه من ازهمه بی نقص ترم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

خوب کاری میکنه. دلت برا مردا نسوزه

در درجه اول باید دلش برا خودش بسوزه خونه نداشتن ماشین نداشتن بعدخرجای الکی ...

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔