هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33841 عنوان چرا کار زیاد ک میکنم گردن درد میگیرم بعد زایمانم اینطوری شدم 48 بازدید | 8 پست چرا کار زیاد ک میکنم گردن درد میگیرم بعد زایمانم اینطوری شدمسز بودم و ۵ ماهه اس بچم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. 1404/11/06 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33841 بعد زایمان رعایت کردی ۸ ساعت سرتو تکون ندی؟ ن یادم نیس هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33841 شیر خودت میدی؟ خیر هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
آوا_۹۰ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1903 بعد زایمان آدم بدنش ضعیفه، سعی کن تمرینات مربوط به تقویت شانه انجام بدی منم همینجور بودم مردک بی همه چیز درخواست دوستی نده.
komoh عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 8173 ن یادم نیس این خیلی مهمه. بعد سزارین تا ۸ ساعت نباید گردنت حرکت کنه. منم سز شدم. این جور نکات رو رعایت کردم شکر خدا عوارض نداشتم.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33841 این خیلی مهمه. بعد سزارین تا ۸ ساعت نباید گردنت حرکت کنه. منم سز شدم. این جور نکات رو رعایت کردم شکر ... اووو۸ ساعت ؟؟بچه رو چطوری ببینه ادم بقیه رو..؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
komoh عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 8173 اووو۸ ساعت ؟؟بچه رو چطوری ببینه ادم بقیه رو..؟ منم با گوشه چشم بچه رو میدیدم. مامانم یه بار بچه رو بلند کرد گرفت رو به روم تا نگاهش کنم. بقیه رو هم فقط با حرکت چشم میدیدم.