سلام دوستان امروز روز 12 سیکلم هست .سونو دادم دو تا فولیکول سایز 11 تخمدان سمت راست .یه فولیکول سایز 12 تخمدان چپ داشتم .ضخامت رحم 5 بود .به نظرتون خوبه ؟؟؟میتونم اقدام کنم با این عددها؟دو ماه میشه ک سیکلم از 28 روز ب 35 روز تغییر کرده ب نظرتون با توجه ب این موضوع من از چ روزی کیت تخمک گذاری استفاده کنم .ممنون از همگی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دکترتون چی گفتش ؟ گفت ک ضخامت رحمتون خوبه ؟ البته شما سیکلتون ۳۴ روزه هستش و خوبه هم فولی و هم ضخامت . ولی من سیکلم ۲۸ روزه هستش و روز دوازده ضخامتمو زده پنج و کمه . الانم پریودم تاخیر داره یعنی میشه بر اثر ضخامت کمم باشه ؟
هر چه دلم خواست نه آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم اصلا خودتو اذیت نکن و از تجارب دوستان استفاده کن. حالا زوده فولی روزی دو میلی رشد میکنه. سیاهدانه و عسل خوردی هرروز؟ من تو اقدامم ماه پیش پنج فولی بیست و اینماه دو تا ببست و یک شانزده داشتم ..اما نشد.هرچی خدابخواد.حالمم خوب نیست کاراتو اروم اروم بکن و داروبخور سونو برو اما خیلی استرس نگیر و امیدوار زیاده از حد نشو..خیلی عادی اینطوری بهتره
چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا
عزیزم اصلا خودتو اذیت نکن و از تجارب دوستان استفاده کن. حالا زوده فولی روزی دو میلی رشد میکنه. سیاهد ...
از روز اول پریودم عسل و سیاهدانه و عسل و دارچین میخورم .فلفل زیاد میخورم.احتمالا سیکلم شده 35 روزع و من زود رفتم .من گفتم شاید سیکلم برگشته بع روال سابق واسه همین روز دوازدهم رفتم.توکل ب خدا .سپردم همه چی رو به خودش.من سابقه ی 2سقط داشتم واسه همین خواستم این بار تا از فولیکولم مطمین نشدم اقدام نکنم