2777
2789

عقدم

متوجه شدم مثلا شوهرم وقتی میره بیرون برای بچه خواهرش مثلا اگه چیزی نیاز داره خواهرش زنگ میزنع به همسرم میگه بخر مثلا دیشب گفت مریم میخواست بره اردو براش موچی خریدم گفت اه چه جالب تو براش موچی میخری گفت باباش کار داشت خواهرم به من گفت گفتم آهااا خب خودتم که 200 تومن دادی کوچی بعد به من میگی پولات خرج هله هوله نکن از این حرفم بدش اومد گفت چه ربطی داره پولش به کارتم میزنه خواهرم و.... اما من باور ندارم چون این خواهر نسبت به خواهرای دیگرش خیلی به همسرم میچسبه یا زنگش میزنه

حتی برای اینکه مثلاً بعد عقد میخواستیم بریم عکس هامون ببینیم آتلیه گفت بزار خواهرم هم بیاد بهتر میتونیم عکس ها خوب انتخاب کنیم

عکس خواهرش هم تو گالری دیدم رفتن عینک فروشی بعد از خواهرش با عینک های مختلف عکس گرفته حالا و ربطی داره چون حس میکنم سهمیه بیمه همسرم رو داده خواهرش عینک بهره چون دقیقا روز بعد به من گفت سهمیه عینک داری استفاده میکنیم میخوای من از عینک استفاده نمیکنم گفتم نه گفت پس برای خودم میخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یه موچی ارزش نداره خودت و سبک کنی بعد چرا انتظار داری همه پولاش خرج تو بشه و حتی اندازه 200 ...

تا وقتی تو شرایطش نباشی نمیفهمی منم شرایطم دقیقا همینه یه موچیشو فهمیده بقیه چیزا رو نفهمیده هنوز ،منم 30ت .40ت .50ت کش میرن و حق دارم ناراحت باشم

چرا فقط میخوام ی راهی پیدا کنم مطمئن شما پولش پس میده یا نه

ببین اصلااااا کوتاه نیا.حتی اگه شده مستقیما به خواهره بگی،ولی کوتاه نیا.

اینا حق توئه نه خواهرش و بچه خواهرش.

فعلا صبر کن،مطمئن که شدی حتماااا به خواهره بگو

به نظرم یه موچی ارزش نداره خودت و سبک کنی بعد چرا انتظار داری همه پولاش خرج تو بشه و حتی اندازه 200 ...

عزیزم گلم مگه فقط یباره

اگه یبار بود اوکی بود

وایییی چند بار اتفاق افتاده

درضمن خواهر شوهرم و همسرش وضع مالیشون عالی عالیییی

همسرم به من میگه قناعت کن پولات جمع کن خرج خوراکی و... نکن برای عروسی حالا چه دلیلی داره هر بار خرج خواهر یا خواهر زادش کنه؟ وقتی خودش باید برای هزینه های عروسی آماده کنه

😐اما کاربران اینجا بهم پریدن که چقدر خسیسم

نه حق داری.جای تو نیستن.

این دفعه رو چشم پوشی کن،ولی دفعه دیگه اگه دیدی باز داره این کارا تکرار میشه حتما به خوده خانمه یا خانوادش بگو