2777
2789
عنوان

خونه تکونی عید

132 بازدید | 10 پست

دوستان دیگه با رسیدن بهمن اونهایی که بچه کوچیک دارن خونه تکونی رو شروع کنن.

خودم الان کوچکترین بچم یک و نیم سالشه.طبیعیه دیوار آشپزخونه روغن گرفته و تو این یه سال میتونید حدس بزنید که فقط روی لحاف تشک رو شستم و لوسترها نگفته پیداس.

شیشه ها رو با این سرما نمیشه کاری کرد.

تو اولویت گذاشتم در و دیوار آشپزخونه رو تو این یه هفته بسازم.امروز فقط داخل فر رو رسیدم.

کابینت های پایینی رو بچه ها دستمالی میکنن دوباره کثیف میشه .ولی خب اینطوری سبک میشه .هفته آخری فقط تند تند با دختر بزرگم شیشه شو میزنم تموم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار بود از اول بهمن شروع کنم اما هنوز شروع نکردم هر وقت حسش باشه انجام میدم

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

من انشالله باید خونه تکونی زایمان کنم

پرده ها رو بشورم، فرشارو بدم قالیشویی، کابینتا دستمال بکشم مرتب کنم یخچال فریزر بشورم و مرتب کنم( فریزر دیشب انجام دادم)

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

انرژی ندارم اصلا .

خونه رو به زور تمیز میکنم .دلم میخواد عید هیچ جا نرم حتی مسافرت . کسی خونه ما هم نیاد .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فعلا که حسش نیست تا ببینیم چی میشه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
کی حوصله عید داره اخه من ب شوهرم گفتم باید ببری مسافرت

عید بهونه.تمییزی عمیق لاقل سالی یکبار اونم برا ما که خوشجمعیت هستیم لازمه

قرار بود از اول بهمن شروع کنم اما هنوز شروع نکردم هر وقت حسش باشه انجام میدم

از قانون ده دقیقه شروع کن

فقط ده دقیقه وقت میزارم برای....مثلا کشو ها.البته برا آدم بچه دار جاهای دم دست باید بمونه آخر کار.مثلا مرتب کردن یخچال یا فریزر.تمییزی اون نکته باعث انرژی بیشتر میشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792