2777
2789
عنوان

دکتر تغذیه

94 بازدید | 17 پست

بچه ها من با کالری شماری خودمو از ۷۵ رسوندم با حدود ۶۲ کیلو

بعد هدفم ۵۸ کیلو بود آلان استپ کرده هفته ای ۱۰۰ گرم هم پایین نمیام اعصابم داغون شده

به نظرتون برم دکتر تغذیه؟

بعد اینم بگم الان حقیقتا نزدیک پریودم هست و تو این تایم یکم شکمم بیشتر میزنه جلو و وزنم یه نمه بالاتر میره بعد دوباره برمیگرده به حالت قبل با این اوصاف اگر فردا نوبت داشت برم پیشش؟

چون واقعا کلافه شدم خسته شدم

🌙💜

عزیرم منم مامانم رژیم گرفت ۸۰ کیلو بود ۶۰ کیلو شده الان بعد اینکه ۷۰ کیلو شد دیگه خیلی سخت وزنش پایین اوند با اینکه رژیمش خیلی سخت بود و ورزش زیاد ولی دکتر بهش گفت طبیعیه

از اولم دکتر می رفت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیرم منم مامانم رژیم گرفت ۸۰ کیلو بود ۶۰ کیلو شده الان بعد اینکه ۷۰ کیلو شد دیگه خیلی سخت وزنش پایی ...

همون دیگه منم تا ۶۵ کیلو خوب وزنم میومد پایین از ۶۵ کیلو به بعد بیچاره شدم خسته شدم از بسکه با عذاب وجدان ۲ لقمه غذا خوردم از وقتی که یادمه همش رژیم بودم خواستم چیز زیادی نیست که منم مثل همسن و سالام دوست دارم زیر ۶۰ کیلو باشه

🌙💜

استپ وزنی کردم هفته ای ۱۰۰ گرم نمیاد پایین

ببین همیشه اوایل رژیم تا چند ماه بدن خوب جواب میده خوب وزن کم میکنه ولی به مرور این کاهش وزن به چربی های سخت میرسه و روند کاهش وزن میاد پایین بدن استپ میکنه کاهش وزن نداره دیگه حالا باید با ی سری رژیم شوک ورزش شوک بدی میخوای درخواست بده کارت دارم

ببین همیشه اوایل رژیم تا چند ماه بدن خوب جواب میده خوب وزن کم میکنه ولی به مرور این کاهش وزن به چربی ...

با حرفتون موافقم ولی چیزی که منو مجاب میکنه اینه من یوی از اطرافیانم از من چاق تر بود بعد رژیم گرفت اونم مثل من استپ کرد بعد ایندفعه دیدمش خیلیی خوب شده بود گفت رفتم دکتر تغذیه یه ماه رعایت کردم خوب شد

اخه خیلیم نمونده همش شاید ۴ کیلو باشه دلم میخواد تا قبل عید فیت بشم

🌙💜

دکتر من هر ی مدت که استپ میکنم برای من رژیم شوک می نویسه از شووک در میام

من رژیم شوک... دیدم میگیرن

ولی مشکلی که هست اینه که خانوادم میگن الا بلا همون غذایی که ما میخوریم توهم باید بخوری

وگرنه رژیم شوک ۳ روزه تخم مرغ و سیب زمینی و خرما رو من حتی سیو کرده بودم اما اونا قطعا مشکل دارن با این قضیه که اونا بشینن مثلااا ماکارانی بخورن من بشینم جلوشون سیب زمینی آب پز بخورم

مشکل اینجاست جدی🫠🤦♀️😂

🌙💜

اهان گرفتم من نه مشکلی ندارن تعارف میکنن ولی اجبار نه

اخه من چون یکم رژیمم طولانی شد

الان اینطورن که اره تو همش رژیمی و... و متاسفانه این تفکر و دارن که اره تو نمیتونی به اون هدفی که دلت میخواد از لاغری برسی چون ژن چاقی داری

ولی خب حالا من تلاشمو میکنم تا به اون وزن دلخواهم برسم انشالله خدا هم کمک میکنه

🌙💜

استپ وزنی شدی چون غیراصولی لاغر کردی اما اگه بری پیش متخصص تغذیه بهت برنامه میده درست میشی نگران نبا ...

من حدود ۴ کیلو دیگه میخوام کم بشم

امروز نوبت گرفتم ولی دو دلم میگم همش بخاطر ۴ کیلو؟😂

🌙💜