مبینا۲۰۰۲ مدیر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 98 عنوان پست ترین و بدذات ترین آدمی که تو زندگیتون باهاش برخورد داشتید | مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 55 پست کی بوده و چرا؟ 1404/11/06 | 12:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbahar7685 عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3194 چون قرار نیست همه مثل شما فکر کنن :) جایی ک همه درگیر یه مسئله و موضوعن حرف شما صدق نمیکنه پس اندیشمندانه حرفتو تصور نکن و سکوت کن یه صلوات میفرستین برام لطفا
raha__etemad عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5140 جایی ک همه درگیر یه مسئله و موضوعن حرف شما صدق نمیکنه پس اندیشمندانه حرفتو تصور نکن و سکوت کن چرا اصرار دارید نظرتون رو دیکته کنید؟شما تنها فردی بودید که به موضوعی دیگه اشاره کردیدپس همخ ای وجود نداره درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
elnaz_javidi عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6880 مادرشوهرم در رتبه اولخواهر شوهر در رتبه دوماز حسودی و ک...ون سوزی هزارتا حرف زدن و هزار جور غلط کردن😂 ولی خوبیش اینه که شوهرم اهمیت نمیده بهشون
مبینا۲۰۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 98 من خودم یه دکتری که نمی دونم از سواد کمش بود یا می خواست پول بگیره گفت باید عمل کنی و منو ترسوند؛ عملی که بهتر بود انجام نشه و بیش تر آسیب زد.همین که کسی که فکر می کردم نسبت بهم احساس داره و حواسش همش به من بود جوری اشکمو درآورد که تا حالا گریه نکرده بودم و فهمیدم ای بابا چه خوش خیال بودم!
dokhtarbahar7685 عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3194 چرا اصرار دارید نظرتون رو دیکته کنید؟شما تنها فردی بودید که به موضوعی دیگه اشاره کردیدپس همخ ای وجود ... از شما بابت این حرف تعجب میکنم چون رو اقشار باسوادی مثل شما خیلی حساب باز میکنم یه صلوات میفرستین برام لطفا
raha__etemad عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5140 از شما بابت این حرف تعجب میکنم چون رو اقشار باسوادی مثل شما خیلی حساب باز میکنم خیلی به سواد دانشگاهی نیست :)یکی مثل من میتونه توی مسائل دیگه ته بی سواد باشهمن توی یه رشته تحصیل کردم نه تمام رشته هاولی ممنون ازتون که اینقدر مودب هستید درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
dokhtarbahar7685 عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3194 خیلی به سواد دانشگاهی نیست :)یکی مثل من میتونه توی مسائل دیگه ته بی سواد باشهمن توی یه رشته تحصیل کر ... بلاخره رشته شما و معلوماتتون جامعه و شخصیت محوره و خیلی عمیق تر از سایر رشته هاست به هرحال من با اقشار موفق جهش سازگاری دارم سلامت باشین یه صلوات میفرستین برام لطفا
raha__etemad عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 5140 بلاخره رشته شما و معلوماتتون جامعه و شخصیت محوره و خیلی عمیق تر از سایر رشته هاست به هرحال من با اقش ... بله و خیلی از اساتید دانشگاهمون نه کاملا ولی حدودا همسو هستندرد جامعه هست ولی غصه خوردن برای این درد علاج نیستچیزی که هزار بار از صبح گفتم غصه خوردن راهی پیش نمیبرهمرگ باد و زنده باد دوره اش گذشتهتفکر منه یا درست یا غلطهمچنین شما :) درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
khanomelii عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 232 کسی که فکر میکردم همسرمه و خونوادش اما فقط اسمش تو شناسنامم بود جریان داره اما خود خدا میدونه چقد بدی کردن
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4502 حرف سادش اینه تو خانوادت مردن بی کسوکاری چه بیشعور 💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉