2777
2789

خواهرم تو خونه نون و نمک منو خورد بعد میرفت پشت سرم به بقیه حرف میزد من بهترین پذیرایی از خودشو بچه هاش میکردم اونم یه هفته یه هفته از اصفهان میومد شهر ما یه هفته میموند من فقط پذیرایی آخرش خنجر زد برای همیشه دورش خط کشی م کلا از خانواده ام نامردی زیاد دیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن داداشم🙂

جالب این جاست دوست خودم بوده و من آشناشون کردم

ولی چون عقده ای بود و خودش خانواده درستی نداشت

برادرمو کلا ازمون گرفت

شاید باور نکنی ولی با ۲۴ سال سن یه طایفه رو روی انگشتش میچرخونه

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

ادم ها ممکنه مجازی و حقیقیشون باهم خیلی متفاوت باشهانشالله که آدم خوبیه :)

اتفاقا آدما بنا به ذاتی ک دارن رفتار میکنن ..انقدر سیاه قلب بود که قشنگ از تک تک کلماتش میشد حس کرد

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

یه سری از کاربرای اینجا

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

شوهر عمم .عممو جوونیاش هرررروز کتک میزده بعدم عمم سرطان میگیره عمم تو تشک بیماری بوده اون زن صیغه کرده بود میاورمش اتاق بغلی زنه رو.الان رفته به درک امیدوارم آتیش به قبرش بباره.اینم بگم همون زنه صیغه ای وقت پیری شوهرعممو با تیپا انداخت بیرون که من مریض نگه نمیدارم.

مادرشوعرم

من خیلی دختر آروم و ساکتیم اینو شوعرم و همه میدونن کاری به کسی ندارم سرم تو کار خودمه اینو گفتم فک نکنین من کاری کردم از روز اول با بدجنسی همش میخواست بین مارو بهم بزنه من زن زیباییم رشتهخوبی خوندم و اون موقع سر کار بودم همش مسخرم میکرد میگفت زشتی چرا دکتر نیستی و همش دنبال تحقیر و توهین کردن بهم بود و من در عجبم چرا همیشه مثل گاو نگاه میکردم و عکس العمل نشون نمیدادم

اتفاقا آدما بنا به ذاتی ک دارن رفتار میکنن ..انقدر سیاه قلب بود که قشنگ از تک تک کلماتش میشد حس کرد

فضای مجازی بهمون فرصت میده که چون دیده نمیشم هرچیزی رو بگیم

نمیدونم شاید

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)

یکی هست تو نی نی سایت که چندبار باعث شده تعلیق بشم ،یعنی حاضرم زندگیما بدم اما این تو واقعی گیرم بیفته دست ها وموهاشا ببندم پشت سپر ماشین پاهاش را ببندم به درخت آروم آروم گاز بدم تا ۲تیکه بشه بعد بیام بشینم تماشا کنم و لذت ببرم

بدذات ترینش شوهر سابقم، حسود دروغگو خوشی دیگران چششو درمیاورد و ناراحتی دیگران پشیزی براش اهمیت نداشت خودخواه و خسیسو خلاصه همه چی. ازاونایی ک حسابی نون و نمکتو میخورن و بعدم هرچی تو خونت دیدنو جار میزنن خلاصه تا الان ادم ب بدی اون ندیدم