faghattt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 315 عنوان یه چیزی به من بگید لطفا 237 بازدید | 26 پست امید بگیرمهمرو میخونم 1404/11/06 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati__jahrizi عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 611 امید اشنایان شادی تو 😂 کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد
faghattt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 315 امید داشته باشی امید میگیری تموم شد ؟خیلی تاثیر گذار بود
متولدتابستان31 عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 1917 خدا بود و هست و خواهد بود،و از دغدغه های ما خییییلی بزرگتره من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
faghattt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 315 خدا بود و هست و خواهد بود،و از دغدغه های ما خییییلی بزرگتره یه حرف خوب تو کامنتا دیدم لطفا یاد بگیرید از ایشون
alibobo عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 219 تموم شد ؟خیلی تاثیر گذار بود مگه نمیگی امید ندارم امید باید داشته باشی به کاری میخوای انجام بدی دیگه از این واضحتر
خداوند0نور0من0است عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 993 امید برای چی درس ؟ من نگوییم که مرا از تست و کتاب آزاد کنید / پزشکی تهرانی به من دهید و دلم شاد کنید...
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11937 یادت بیار موقعیتی برات پیش اومده بود ک فک میکردی ته خطه الان چقد بهش فک میکنی؟خدا اون لحظه برات چیکار کرد؟ ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7225 ب چن سال بعدت فک کن ی دختر با درامد خودش پرستیژ شغلی بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام