آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 400 عنوان دخترای دانشجو بیاین😶🌫️ 124 بازدید | 19 پست ترم اولمزبان عمومی ضریب دو رو میوفتممعدلم چی میشه؟🫠 دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻 1404/11/06 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پنکیک_کافکا عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 72 بستگی به نمرات دیگتم داره اخه لطفا درخواست ندید قبول نمیشه، مجرد نیستم و متاهلم راجع به زندگی شخصیمم نپرسید.
elina340 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 4512 رو معدل تاثیر نداره اگه بیوفتی بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم
آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 400 مگه ۳ نیست نه دوپیش دانشگاهی دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻
خداوند0نور0من0است عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 993 ترم یک چحوری رفتی زبان عمومی نه پیش یک یا دو من نگوییم که مرا از تست و کتاب آزاد کنید / پزشکی تهرانی به من دهید و دلم شاد کنید...
آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 400 بستگی به نمرات دیگتم داره اخه اونا خوبه تاحالا رو راضی بودم دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻
mahlin2 عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 75 معدت هیچی نمیشه اصلا درسی که افتادی تو معدل تاثیر نداره ترم بعد دوباره اون واحد رو برمیداری برا دانشگاه آزاد که درس خوندم همین منوال بود
آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 400 رو معدل تاثیر نداره اگه بیوفتی انشالله نداشته باشهاون نمراتم خوبه حیفه اگه تاثیر بزاره دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻
آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 400 ترم یک چحوری رفتی زبان عمومی نه پیش یک یا دو پیش دانشگاهی دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻
پنکیک_کافکا عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 72 اونا خوبه تاحالا رو راضی بودم اگه معدلت بالای ۱۲ بشه پاسی و مشروط نمیشی احتمالا باید زبان رو ترمای بعدی برداریبا احتمال اینکه همشونو خوب شدی و پاس شدی معدل رو بالای ۱۲ بگیر لطفا درخواست ندید قبول نمیشه، مجرد نیستم و متاهلم راجع به زندگی شخصیمم نپرسید.
fatvop عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 3878 رو معدل ترمت اثر میگذاره.بعد اگه ترم بعد پاسش کنی اثرش از رو معدل کل میره
آنشرلی_نصف_جهان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 400 معدت هیچی نمیشه اصلا درسی که افتادی تو معدل تاثیر نداره ترم بعد دوباره اون واحد رو برمیداری برا دانش ... منم آزادمترم بعد نمیخوام بردارم دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻