2777
2789
عنوان

عقد محضری

196 بازدید | 32 پست

خانما سلام

چند تا سوال دارم

واسه عقد محضری میخوام گیفت درست کنم، گیفت ها رو توی چی بذارم؟ از این سبد ها خیلی خوشم نمیاد

و این که بعد از اتمام عقد باید با مادر داماد و خواهرش روبوسی کنم؟😅

ببخشید خیلی آماتورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا باید بیان سمت شما برا روبوسی

🎀تو زندگیم اشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️

آماتور نیستی سیسی سسخلی😭❤️ببخشیدا🤣

بعد عشق همه میان تبریک میگن دیگ و ب احتمال زیاد خودشون پیش قدم میشن واسه روبوسی

گیفت ها بستگی داره چی باشه میتونی تو یه سینی تزئین شده بزاری قشنگ میشه

مبارک باشه خوشبخت بشی

باکس شیشه ای هم میتونی بگیری برای جای گیفت

همه میان با شما روبوسی میکنن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

مادر و خواهرش معمولا خودشون میان سمتت بوست کنن که خوب روبوسی میکنین اگرم نیومدن که هیچی

گیفت هم واسه دل خودت درست میکنی دیگه، معمولا همون سبد یا ظرف تزئین شده. نون پنیر هم درست میکنین و تزیین؟