اجی_ممد مدیر استارتر عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1421 عنوان عقد محضری 196 بازدید | 32 پست خانما سلامچند تا سوال دارمواسه عقد محضری میخوام گیفت درست کنم، گیفت ها رو توی چی بذارم؟ از این سبد ها خیلی خوشم نمیاد و این که بعد از اتمام عقد باید با مادر داماد و خواهرش روبوسی کنم؟😅ببخشید خیلی آماتورم 1404/11/06 | 12:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faty_k1380 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2516 ببخشید ولی من معنی آماتور رو نمیدونم میشه بهم بگی 🤣🤷🏼♀️ نابلد و تازه کار
گلدون_شمعدونی عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 746 ببخشید ولی من معنی آماتور رو نمیدونم میشه بهم بگی 🤣🤷🏼♀️ آماتور یعنی تازه کار و کسی که با چیزی خیلی آشنایی نداره
m_blossoom عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 2832 اونا باید بیان سمت شما برا روبوسی 🎀تو زندگیم اشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️
آلاء_بانو عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 8617 سلام مبارک باشه میتونی با گل سینی تزیین کنی گیفت رو بزاری خودشون برای روبوسی میان از مکافات عمل غافل مشو.....
دخترنازونوشه عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 620 اولی رو نمیدونم. دومی رو اون احظه بعد از عقد شما که نشسته ای کسی اومد سمت ات روبوسی میکنی... اگر منظورت بعد از بله گفتن باشه
pariisa2000 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1878 آماتور نیستی سیسی سسخلی😭❤️ببخشیدا🤣بعد عشق همه میان تبریک میگن دیگ و ب احتمال زیاد خودشون پیش قدم میشن واسه روبوسیگیفت ها بستگی داره چی باشه میتونی تو یه سینی تزئین شده بزاری قشنگ میشه مبارک باشه خوشبخت بشی
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11947 باکس شیشه ای هم میتونی بگیری برای جای گیفتهمه میان با شما روبوسی میکنن ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
گل_گلاب4859 عضویت: 1395/02/27 تعداد پست: 8998 مادر و خواهرش معمولا خودشون میان سمتت بوست کنن که خوب روبوسی میکنین اگرم نیومدن که هیچیگیفت هم واسه دل خودت درست میکنی دیگه، معمولا همون سبد یا ظرف تزئین شده. نون پنیر هم درست میکنین و تزیین؟