کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم چطوریه ؟ استرس دارم، و اینکه سونو دادم گفتن که توده دارم توی سینه راستم
دردش و ک نمیفهمی ولی خب چون میبینی یکم استرس داره منم توده دارم دیدیم خوش خیمه دست نزدیم هر سال میرم سونو چک میکنم فقط
کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:
ممنونم که جوابمو دادین چون خیلی استرس دارم فردا باید برم ینی جواب بیوپسی اومد فهمیدید خوش خیم هس ...
اره جوابش میره پاتولوژی یادمنمیاد حقیقتا فقط انداره کیستم ۲ سانت بود یادمه
ممنونم دوباره از پاسخگوییت الهی هیچوقت مریض نشی ، واسم منم دعا کن فردا باید برم..
نترس ایشالا چیزی نیست بعدش کمپرس سرد بزار