2777
2789

در کل بی هدف وارد رابطه با هیچکی نرو مگر کسیکه قصدش جدی باشه اکثر پسرا وقتی میگن آشنا بشیم. قصدشون وقت گذرونیه.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در کل بی هدف وارد رابطه با هیچکی نرو مگر کسیکه قصدش جدی باشه اکثر پسرا وقتی میگن آشنا بشیم. قصدشون و ...

اصلا بحث شخص خاضی نیست تا حالا چند بار برام پیش اومده حتی طرف ازدواج بوده نیتش ولی من تپش قلب و دلشوره میگیرم وقتی ردش میکنم اروم میشم

فارغ التحصیل هاگوارتز

اصلا بحث شخص خاضی نیست تا حالا چند بار برام پیش اومده حتی طرف ازدواج بوده نیتش ولی من تپش قلب و دلشو ...

خب طبیعیه. واقعا.

منم همینطور بودم. هر کی میومد خواستگاری میرفتیم آشنایی استرس داشتم وقتی تموم میکردم آروم میشدم 😂🥴💔

چه ربطی داشت اصلا متوجه نشدی منظور منو

نه خب میگم یعنی باید تغییر کنی دلیلش اینه مغزما همیشه میخواد ثابت باشه کارش و تو موقعیت عادی باشه بخاطر همین استرس میگیری دلش نمیخواد از اون دایره محافظت شدش بیاد بیرون

اگه واقعا میخوای با یکی اوک بشی این استرسا عادیههه

خب طبیعیه. واقعا. منم همینطور بودم. هر کی میومد خواستگاری میرفتیم آشنایی استرس داشتم وقتی تموم میکر ...

حتما دلت باهاش نبوده که استرس داشتی من میگم شاید این شخص مناسب نباشه که اینجوره دلشوره میگیرم

فارغ التحصیل هاگوارتز

نه خب میگم یعنی باید تغییر کنی دلیلش اینه مغزما همیشه میخواد ثابت باشه کارش و تو موقعیت عادی باشه بخ ...

این ممکنه درست باشه ولی میگن اگه اون شخص برات مناسب نباشه بدن این علائم از خودش نشون میده نمیدونم چقد درست باشه

فارغ التحصیل هاگوارتز

حتما دلت باهاش نبوده که استرس داشتی من میگم شاید این شخص مناسب نباشه که اینجوره دلشوره میگیرم

چرا اتفاقا از بعضیاشون خوشم میومد 🫠