drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6130 عنوان چرا اینجوریم 158 بازدید | 14 پست مثلا کسی بهم پیشنهاد میده دلشوره یا اضطراب میگیرم جلومو میگیره نرم تو رابطه باهاش فارغ التحصیل هاگوارتز 1404/11/06 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
opt عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 6460 در کل بی هدف وارد رابطه با هیچکی نرو مگر کسیکه قصدش جدی باشه اکثر پسرا وقتی میگن آشنا بشیم. قصدشون وقت گذرونیه. دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی
_ftm_kabotarnaranji_ عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 904 کجاش عادیه من ابنقد اینطوریم دیگه برام عادیه هیچ حس خاصی نمیگیریم
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6130 من ابنقد اینطوریم دیگه برام عادیه هیچ حس خاصی نمیگریم نمیخام سینگل باشم فارغ التحصیل هاگوارتز
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6130 در کل بی هدف وارد رابطه با هیچکی نرو مگر کسیکه قصدش جدی باشه اکثر پسرا وقتی میگن آشنا بشیم. قصدشون و ... اصلا بحث شخص خاضی نیست تا حالا چند بار برام پیش اومده حتی طرف ازدواج بوده نیتش ولی من تپش قلب و دلشوره میگیرم وقتی ردش میکنم اروم میشم فارغ التحصیل هاگوارتز
_ftm_kabotarnaranji_ عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 904 نمیخام سینگل باشم خب دیگه هم خدا رو میخوای هم خرما من با تنهایی خیلی حال میکنم
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6130 خب دیگه هم خدا رو میخوای هم خرما من با تنهایی خیلی حال میکنم چه ربطی داشت اصلا متوجه نشدی منظور منو فارغ التحصیل هاگوارتز
opt عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 6460 اصلا بحث شخص خاضی نیست تا حالا چند بار برام پیش اومده حتی طرف ازدواج بوده نیتش ولی من تپش قلب و دلشو ... خب طبیعیه. واقعا. منم همینطور بودم. هر کی میومد خواستگاری میرفتیم آشنایی استرس داشتم وقتی تموم میکردم آروم میشدم 😂🥴💔 دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی
_ftm_kabotarnaranji_ عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 904 چه ربطی داشت اصلا متوجه نشدی منظور منو نه خب میگم یعنی باید تغییر کنی دلیلش اینه مغزما همیشه میخواد ثابت باشه کارش و تو موقعیت عادی باشه بخاطر همین استرس میگیری دلش نمیخواد از اون دایره محافظت شدش بیاد بیرون اگه واقعا میخوای با یکی اوک بشی این استرسا عادیههه
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6130 خب طبیعیه. واقعا. منم همینطور بودم. هر کی میومد خواستگاری میرفتیم آشنایی استرس داشتم وقتی تموم میکر ... حتما دلت باهاش نبوده که استرس داشتی من میگم شاید این شخص مناسب نباشه که اینجوره دلشوره میگیرم فارغ التحصیل هاگوارتز
drsansa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 6130 نه خب میگم یعنی باید تغییر کنی دلیلش اینه مغزما همیشه میخواد ثابت باشه کارش و تو موقعیت عادی باشه بخ ... این ممکنه درست باشه ولی میگن اگه اون شخص برات مناسب نباشه بدن این علائم از خودش نشون میده نمیدونم چقد درست باشه فارغ التحصیل هاگوارتز
opt عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 6460 حتما دلت باهاش نبوده که استرس داشتی من میگم شاید این شخص مناسب نباشه که اینجوره دلشوره میگیرم چرا اتفاقا از بعضیاشون خوشم میومد 🫠 دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی
_ftm_kabotarnaranji_ عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 904 این ممکنه درست باشه ولی میگن اگه اون شخص برات مناسب نباشه بدن این علائم از خودش نشون میده نمیدونم چق ... نه بابا