2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی زشت شد این کارم

433 بازدید | 31 پست

یه همسایه داری دوتا بچه داره ب شدت فضول خانمه همش کلیک کرده بچهامو بیارم با بچهات بازی کنه و اصلا دوست ندارم هر بار با یه بهانه ای رد کردم و امروز زنگ زد جواب ندادم پیام داد خونه هستی دخترا رو بیارم بازی کنه گفتم خونه نیستم بعد از ظهر میام 2 دقیقه نگذشت ک اومد در زد و دخترم زودی رفت درو باز کرد و دید خونم دختراشو فرستاد تو خونه و خودش گفت بعدا میام واقعا اعصبانی و خجالت زده شدم کار کی بده یکی راستشو بگه کار کی بده چون خونم اصلا تو شرایت پذیرایی نبود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رک پیام بده که من شرایط نگهداری از بچه هاتو ندارم اتفاقی براشون بیافته اصلا گردن نمیگیرم پس بچه هاتو اینجا نیار

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

خوب کار خودت بهش رو راست بگو نمی خوام بچه ها باهام بازی کنند البته اگر فهمیده باشه دیگه خودش نمیاره

❤ لا تنسی ذکرالله ❤ خدا را فراموش نکن ❤ روزی از حال دلم می شوی آگه صیاد ، که به کنج قفسم نیست به جزء مشت پری ، سال ها حلقه زدم بر در میخانه عشق ، تا به روی دلم از غیب گشودند دری

برای بار nام

در زندگی آپارتمانی وارد مراوده با همسایه نشید جز در حد سلام و خدانگهدار

بچه هاشو بفرس برن خونشون

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند