2777
2789
عنوان

وزن گیری در بارداری

99 بازدید | 17 پست

دوستان من اوایل بارداری چهار هفته که بودم وزنم۷۱بود،الان که یازده هفته ام شدم۶۹کیلو،خطرناکه؟چیکار کنم؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

@بانوی_سرزنده عزیزم بیا

سلام عزیزم خوبی

نه نگران نباش منم مثل تو بودم وزن کم کردم الانم که ۳۰ هفتم وزن اضافه نکردم

حتما بدو یاری؟

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبینه نگران نباش منم مثل تو بودم وزن کم کردم الانم که ۳۰ هفتم وزن اضافه نکردم حتما بدو ی ...

چرا اینجوری میشه اخه؟شکمت بزرگ شده؟گفت اگه وزن نگیری از چهار ماه قرص میدیم بهت،نه همه چی میخورم از هیچی بدم نمیاد،بالا هم نمیارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

چرا اینجوری میشه اخه؟شکمت بزرگ شده؟گفت اگه وزن نگیری از چهار ماه قرص میدیم بهت،نه همه چی میخورم از ه ...

درست میشه گلم فقط استرس نداشته باش .

من شکمم بزرگ شده ولی اونای ک بامن حامله شدن چون خودشون چاق شدن شکم شونم بزرگتر شده ...

دکترم میگه مکملای ک فقط تو رو چاق کنن بدرد نمیخوره مهم اینه وزن بچه خوبه اتفاقا میگه خیلی خوبه بچه وزن بگیره ولی مادر چاق نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ممکنه اثر ویار و حال بد باشهمشکلی نیست مگر اینکه دکتر نظر دیگه ای داشته باشه

نه نگفت نگران کننده اس،اخه من مثل قبل همه چی میخورم بالا هم نمیارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

درست میشه گلم فقط استرس نداشته باش . من شکمم بزرگ شده ولی اونای ک بامن حامله شدن چون خودشون چاق شدن ...

اره خوبه آدم زیاد چاق نشه،من قرص تیروئید میخورم برای کم کاری میگم شاید ازونه،یدونم اینکه بنظرت میشه سونوی انومالی رو بیست هفته رفت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

نه نگفت نگران کننده اس،اخه من مثل قبل همه چی میخورم بالا هم نمیارم

به نظرم به خودت استرس نده و چند هفته صبر کن.

میدونم فقط سلامت بچه برات مهمه ولی اضافه وزن هیچیش خوب نیست

ده دوازده کیلو هم اضافه کنی تا آخر به 80 میرسی

سنگین میشی اذیت میشی

اره خوبه آدم زیاد چاق نشه،من قرص تیروئید میخورم برای کم کاری میگم شاید ازونه،یدونم اینکه بنظرت میشه ...

ممکنه از قرص تیروئید باشه ، انومالی از ۱۸ تا ۲۰ میرن نه مشکلی نیس فقط دکترا میگن زودتر برین ک اگه مشکلی داشت بفهمیم و...

من ۱۸ هفته تموم شد یعنی ۱۹ ک شروع شد رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممکنه از قرص تیروئید باشه ، انومالی از ۱۸ تا ۲۰ میرن نه مشکلی نیس فقط دکترا میگن زودتر برین ک اگه مش ...

من هیجده هفته ام میوفته دقیق عید مجبورم بعد عید برم که میشه بیست هفته،مرسی عزیزم❤️چون تجربه داری گاهی تگت میکنم ببخشید مزاحمت میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

به نظرم به خودت استرس نده و چند هفته صبر کن. میدونم فقط سلامت بچه برات مهمه ولی اضافه وزن هیچیش خوب ...

خودم عیب نداره چاق نشم،بچه وزن بگیره فقط،قرص تیروئید هم میندازم برای کم کاری،میگم شاید ازونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

من هیجده هفته ام میوفته دقیق عید مجبورم بعد عید برم که میشه بیست هفته،مرسی عزیزم❤️چون تجربه داری گاه ...

قربونت بشم این چه حرفیه گلم بسلامتی بری 😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تحت نظر دکتر میخوری قرص تیروئید رو؟یه چیزی الان میگی خواهرجان. وزنت از 85 بالاتر بره بهت میگم

اره دکتر داخلی داده بهم،فک نکنم اون همه چاق شم،ینی پونزده کیلو ممکنه اضافه کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️