2777
2789
عنوان

کمکککک🥲🥲مهممم

94 بازدید | 18 پست

بچه ها میشه لطفا کمکم کنین

من میخواستم برای ترم بهمن برم مهندسی کامپیوتر بخونم اما الان نظرات یه سری هارو توی سایت دیدم که گفتن خیلی رشته ی سختیه و باید خیلی قوی باشی توش که بتونی استخدام شی یا اینکه بیشتر اقایون توش موفقن و مردارو استخدام میکنن و الان خیلی نگرانم😭

علاقه قلبی خودم شاخه های تجربی بود که متاسفانه چون نخوندم چیزی قبول نشدم :)

به کامپیوتر هم علاقه دارم اما میترسم برم و موفق نشم.

شما اگه بودین میرفتین کامپیوتر یا پشت کنکور تجربی میموندین؟🥲

توروخدا نظر بدیددد🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای شما که نیستم

ولی میرفتم کامپیوتر

میگن سخته

ولی علاقه داشتی باشی

بعدش ک قبول شی همه سختی هات تموم میشه

بازم شما شرایطو در نظر بگیر

صلوات میدم برات

انشالا موفق شینن🫶🏻🫶🏻

هم اسم منی🫠😂

ک اینطور. نظرات دیگران دری وری محضه . هیچ رشته ای نه جنسیتیه نه بازار کارش کمه نه سخت و اسون داره. اینایی ک اینو گفتن اصن با فلسفه دانشگاه اشنا نیستن. دانشگاهم به تنهایی اگه بهش اکتفا کنی به هیچ جا نمیرسی . انتخاب رشته هم باید با هدف باشه . ینی اول هدفتو بشناسی بعد رشته انتخاب کنی.
میدونم حرفام گیج کنندس ولی چون حرف برا گفتن زیاده اینجوری خلاصه گفتم باید زیاد بنویسم. اگه خواستی بیشتر بگم درخواست بده تو یه پیام رسانی جایی بتونم وویس بگیرم تایپ سخته.

چقدر قشنگ میشد «من» از جملات مون حذف میشد.

جای شما که نیستمولی میرفتم کامپیوترمیگن سختهولی علاقه داشتی باشی بعدش ک قبول شی همه سختی هات تموم می ...

قربونت برم مرسی کلی دختررر♥️

از ریاضیش میترسم😭😂شما چه رشته ای خوندی؟

پشت کنکور نمون که انگیزتر از دست میدی حتما پیگیری کن و تکلیف خودتو با خودت زودتر معلوم کن چون اگه با خودت میزون نباشی نمی تونی هیچ تصمیمی برای اینده بگیری

همین الا نت داره ا یندتو میسازد پس حواست به مسیرت باشه کامپیوتر رشته خوبیه توش شغل هست مثل برنامه نویسی سختی های خود شم داره