2777
2789

سلام عزیزم

ازدواج ما فامیلی بود

قبل بارداری مشاوره ژنتیک شدیم و آزمایش ژنتیک دادیم که جوابش حدودا چهار ماه بعد اومد

بعد مجدد رفتیم مشاوره که گفتن هردومون ناقل زن سیستیک فیبروزیز هستیم و 25 درصد احتمال بیمار شدن فرزندمون هست

راه هوایی که پیش رومون بود اینا بود:

بارداری طبیعی و بررسی جنین در هفته ۱۲ با نمونه گیری cvs و دادن نمونه به آزمایشگاه. که اگر جنین بیمار بود با مجوز قانونی سقط بشه

راه بعدی هم آی وی اف بود که قبل انتقال جنین توی آزمایشگاه بررسی ژنتیکی میشه و سالم هارو انتقال میدن

ما راه اول رو انتخاب کردیم که ایکاش نمیکردیم.چون ضربه روحی شدیدی بابت سقط خوردیم

فرزندمون بیمار بود

۱۳ هفته نمونه دادیم

جواب آزمایش اومد و تا مراحل قانونی انجام بشه تقریبا ۱۶ هفته و ۴ روز شدم و دخترمو سقط کردم

توی بیمارستان. تحت نظر دکتر و ماما. سقط دارویی بود. بعد دفع هم چون بقایا داشتم در حد یه بیهوشی سبک بیهوشی کردن و بقایا رو کورتاژ کردن و تمام....💔

بعدش هم دردی نداشتم. ولی خب فرایند سقط بسیار دردناک و طاقت فرسا بود برام...

امیدوارم هیچ کس تجربه ش نکنه

به نظرم من دیگه اون آدم سابق نمیشم و خیلی زمان نیاز دارم تا مجدد خودمو جمع و جور کنم

و اینم اضافه کنم که اگر به عقب برگردم قطعا قطعا روش آی وی اف انتخاب میکنم و توی این مسیر خودم و روح و روانم و به شانس نمیسپارم

لااقل مطمئن هستم جنینی که انتقال میدن سالمه و سقط رو به اون دلیل تجربه نمیکنم

البته این نکته رو لازمه بگم که حتما حتما قبلش مشاوره ژنتیک بشین و آزمایش بدین تا بدونن که توی جنینتون دنبال چی باشم

چون بدون اون انگار بخوان از انبار کاه دنبال سوزن بگردن و این ممکن نیست

مشاوره و آزمایش ژنتیک و بعدش اگر خدای نکرده ناقل بودین آی وی اف

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم ازدواج ما فامیلی بودقبل بارداری مشاوره ژنتیک شدیم و آزمایش ژنتیک دادیم که جوابش حدودا چها ...

کاملا میفهمم و همدردیم عزیزم 😔💔🫂

ما هم قبل بارداری بطور کامل ازمایشات ژنتیک رو دادیم و متاسفانه ۵ ژن معیوب مشترک داشتیم و دکتر زنان و متخصص ژنتیک گفتن باید اول یک بار طبیعی اقدام کنین انشاالله که مشکلی پیش نیاد

و من باردار شدم و ۱۲ هفته سی وی اس شدم و تا جوابش حاضر بشه ۱۷ هفته شد و یکی از اون ژن های مشترکو گرفت

و من ۱۷ هفته پسرمو سقط کردم و دو سال از اون قضیه میگذره

و اینم اضافه کنم که اگر به عقب برگردم قطعا قطعا روش آی وی اف انتخاب میکنم و توی این مسیر خودم و روح ...

و الان بعد دو سال رفتیم مرکز ژنتیک که ببینیم تکلیف مون چیه . ما ۵ ژن معیوب مشترک داریم ک خیلی شرایط حاده . بعد از کلی پرس و جو نتیجه کلی شد این : گرفتن تخمک اهدایی ، سرپرستی فرزند ، قید بچه رو زدن ، طلاق

و الان بعد دو سال رفتیم مرکز ژنتیک که ببینیم تکلیف مون چیه . ما ۵ ژن معیوب مشترک داریم ک خیلی شرایط ...

سلام عزیزم چقدر خوب که همین الان خدا خواسته اومدم توی این تاپیک چون که من و همسرم از دو استان مختلف ازدواج کردیم اصلا فامیل نیستیم اما سه بار باردار شدم و هر سه بار جنین در ماه ششم در شکمم فوت کرد رفتیم تهران آزمایشات ژنتیک که بعد از کلی هزینه مرکز ژنتیک نجم آبادی به ما گفت که اولا اصلا دلیل فوت جنین مشخص نشده.این خیلی مهمه . دوم اینکه همسرم دو تا ژن معیوب داره من یک ژن معیوب اما در همین یک ژن معیوب با همسرم مشترک هستیم و احتمال اینکه در هر بارداری از پدرش به جنین برسه ۲۵ درصد هست و احتمال از طرف من هم ۲۵ درصد هست یعنی در هر بارداری ۵۰ درصد ریسک ابتلا به بیماری معلولیت خیلی شدید هست که تازه اگر باردار هم بشیم تشخیص هم داده بشه از موارد مجوز سقط قانونی نیست متاسفانه ولی دکتر گفت معلولیت و فلج خیلی شدید میده که باعث فوت فرزند میشه . حالا ما هم دقیقا عین شما همین ۴ تا راه حل رو داریم . یا پی جی دی . یا تخمک اهدایی. یا فرزند خوانده . یا طلاق . حالا ما تا مرحله یک قبل از پی جی دی رفتیم اما گفتند که از مادر پدر من و خواهر برادران همسرم باید خون بگیرند بره آزمایشگاه .تازه کلی هزینه کنیم که اون ژن مشترک رو در جنین هامون بررسی کنند بعد از اون بازم مشخص نیست اصلا دلیل مرگ جنین در شکم من چیه . یعنی بازم از یک احتمال میریم به احتمالات فراوان بعدی . برای همین وارد پی جی دی نشدیم . حالا من به فکر تخمک اهدایی هستم و شهر خودمون میخوام برم دکتر و برم وارد سیکل بشم . چه فرقی داره تخمک من با یک فرد دیگه . حلالزاده باشه مادرش دیگه بعدش کافیه خدا بزرگه مگه چقدر عمر داریم که خودمونو اینهمه شکنجه بدیم برای بچه ای که ۲۰ سالگی بخواد مهاجرت کنه یا اصلا هوای والدینش و نداشته باشه . برای همین من با همسرم حرف زدیم و الان تصمیم داریم بریم اهدایی . تازه قرار نیست کسی خبردار بشه اصلا . من بخاطر بچه سه تا زایمان طبیعی و یک کورتاژ و بدترین دردها رو کشیدم . برای اخری که ای وی اف کردم در عرض ۶ ماه بالای ۵۰۰ تا آمپول زدم روزی سه تا . ده ساله ازدواج کردیم . این داستان ماست و تازه همسرم واریکوسل گرید ۳ شدید داشت که اینم عمل کرد. شما چه تصمیمی گرفتید

به خدا اعتماد کن...  
سلام عزیزم چقدر خوب که همین الان خدا خواسته اومدم توی این تاپیک چون که من و همسرم از دو استان مختلف ...

سلام عزیزدلم آخ که چقدر سوختم از تجربیاتت 😔🫂💔 متاسفم عزیزم انشاالله که با اهدایی نتیجه بگیرین فرزند سالم و صالح خدا بهتون بده و جای بچه های دیگتونو براتون سبز کنه . انشاالله که بعد از گرفتن اهدایی با همون دفعه اول ای وی اف نتیجه بگیرین 💕💖

ما که والا نظرمون رو اهدایی هست ولی نه الان .

یکم نیاز به زمان داریم هم از نظر روحی هم مالی .

اگه نتیجه نگرفتیم قطعا در آینده سرپرستی .

ولی اینو مطمئنم ک هیچ وقت هیچ وقت دیگه طبیعی اقدام نمیکنم چون صد درصد با ۵ ژن بازم بچمون مشکل دار میشه و پی جی دی هم ک متخصصین گفتن اصلا بررسی ۵ ژن نداریم نهایتا تا دو ژن .

و طلاق و جدایی هم که به هیچ وجه .

فقط میمونه اهدایی و سرپرستی

و قید بچه رو زدن ک اینو مطمئن نیستم اخه ادم از آینده خبر نداره .

سلام عزیزدلم آخ که چقدر سوختم از تجربیاتت 😔🫂💔 متاسفم عزیزم انشاالله که با اهدایی نتیجه بگیرین فرز ...

بله درسته کاملا چقدر درکت کردم عزیزم خدا خودش بهتر میدونه منم اصلا طبیعی دیگه نمیخوام باردار بشم چون دوباره بیمار میشه فوت میکنه من به زور خودمو توی زندگی سر پا نگه داشتم وگرنه واقعا هر کس جای ما ها بود خودشو خیلی وقت پیش باخته بود بخدا خیلی سخته خیلی گریه و غصه خوردم و میخورم خدا بهترین ها رو براتون و برامون رقم بزنه

به خدا اعتماد کن...  
واقعا آزمایشات ژنتیک قبل از ازدواج خیلی مهمه که این اتفاقات پیش نیاد

بله دقیقا مهم اینه که قبل ازدواج انجام بشه و اینکه ازدواج فامیلی و غیر فامیلی نداره همه باید انجام بدن . خیلیا که هنوز آگاهی ندارن فکر میکنن همون ازمایشات گروه خون کافیه یا اصلا با علم ژنتیک آشنا نیستن

اون هایی هم که آگاه هستن میگن خب ما که ازدواج مون فامیلی نیست

یا فامیلی باشن میگن ما ک تو اقواممون بچه مشکل دار نداریم و خیلی از این یا ها که بعدا میبینی خیلی دردسر ساز شد .

واقعا آزمایشات ژنتیک قبل از ازدواج خیلی مهمه که این اتفاقات پیش نیاد

و خب خیلیا فکر میکنن هزینه مازاد و الکیه ک باید انجام بدن ، درصورتی که نمیدونن اگه مشکلی باشه در آینده باید میلیون ها یا میلیارد ها تومن هزینه بدن . یا یه سری ها هم هول هولکی فقط میخوان ازدواج کنن و نمی تونن در حد همون یک ماه یا دوماهو صبر کنن و از رو ناآگاهی میگن خب حالا ازدواج کنن بعدا ازمایشو بدن....... امان از این بعدا ها 🤦🏻♀️

سلام عزیزم ازدواج ما فامیلی بودقبل بارداری مشاوره ژنتیک شدیم و آزمایش ژنتیک دادیم که جوابش حدودا چها ...

سلام شما باردار شدین منم ی بچه نارس از دست دادم که احتمال این ژن دادن

شما کدوم دکتر رفتین و کجا ازمایش دادین

سلام عزیزم شما میدونین چند ماه قبل اقدام برای بارداری یا... باید به مشاور ژنتیک مراجعه کنیم؟ من تقریبا دو ماه و نیمه زایمان کردم متاسفانه نوزادمو از دست دادم یک مشکل داشت که دکترا میگفتن احتمالا بیماری ژنتیکی و متابولیکی هستش با وجودی که آمینوسنتز شدم نرمال بود و آزمایش ام اس ام اس نوزادم نرمال بودتازه میخواستیم آزمایش های دیگه ژنتیک رو براش انجام بدیم که عمرش به دنیا نبود....با شوهرم فامیلیم دختر خاله پسرخاله هستیم و دکتر گفتش قبل بارداری بعدیت بیا که آزمایش ژنتیک بدی،از طرفی چون سزارین شدم تا یکسال نمیتونم اقدام کنم ،بنظرتون بهترین موقع برای مشاوره ژنتیک کی هست تا جواب آزمایش بیاد و..

واسه سلامتی نینیم یه صلوات میفرستین لطفا ممنونم مهربونا😗🌷❤

جسارتا هزینه آزمایش شما چقدر شد و چه آزمایشی انجام دادین؟

یه جا دیدم نوشته بود که اگر بخواهیم جواب آزمایش دیر تر از اون سه چهار ماه بیاد هزینش کمتر هست در اون صورت،این درسته؟؟

واسه سلامتی نینیم یه صلوات میفرستین لطفا ممنونم مهربونا😗🌷❤