2777
2789
عنوان

از شیطونی هاتون بگید

427 بازدید | 13 پست

من یکبار با دوستم بیرون بودیم ۲ سال قبل بعد از جلوی باشکاه رد شدیم درش باز بود یه لحطه ناخودآگاه کنجکاو شدیم نگاه کنیم بعد یارو داشت ورزش میکرد بعد چند دقیقه چشمش به ما خورد و در رو بستن خیلی خودمون گرفت😂😂حسابی ضایع شدیم

یکبارم میخواستیم وارد کافه بشیم از این در های برقی داشت تا در باز شد پر قلیون و پسر درحا میخواستیم برگردیم و حواسمون نبود بین در وایستادیم یهویی دیدم یکی هولم داد خیلیی زشت بود من و دوستم از روبرو محکم بهم خوردیم چون در داشت بسته میشد😂😂 تا بیزون امدیم خیلی خندمون گرفت

یکبارم تو سفر بین راهی دوستم نوار میخواست رفتم بخرم براش تا وارد مغازه شدم ۴ تا پسر بود بعد توی گوشیم تایپ کردم فلان چیز انتر بلند خوند بعد گفتم شما مگه شعور نداری آقا بعد یکیشون گفت راحت باش خانم خیلییی خجالت کشیدم اینحا...😂

یکبارم میخواستم برم جایی یعنی من وارد بشم بقیه خروج بعد چند تا آقا بودن و حق اونا بود برن بیزون من مخالف میخواستم وارد شم ولی یکیشون جلوی همه وایستاد و با دستش اشاره کرد بفرمایید خانم خیلی اینجا حس خوبی گرفتم..

شما چی

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

شیطونی؟؟؟فک کنم منظورت سوتیه

حالا همون در زندگیم خیلی خانومانه رفتار کردم شیطونی خاصی به ذهنم نرسید

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بودم داشتم تو کوچه بازی میکردم

دیدم باد اومد

در حیاط همسایه باز شد

و همزمان در خونشون هم باز بود از قبلاً

دیدم زن و شوهر همسایه عریان بودن

بخدا عین حقیقت

هر موقع میبینمشون تو کوچه حالم بد میشه بشدت

ب نظر منم شیطونی بودن و باحال

حآجی اونجایی که در باشگاه رو بستن درچار شرم نیابتی شدم

بچه بودم داشتم تو کوچه بازی میکردم دیدم باد اومد در حیاط همسایه باز شد و همزمان در خونشون هم باز بو ...

چه چندش

"شرم نیابتی" یعنی به جای کس دیگه خجالت کشیدن...اینکه ببینی کسی کار خجالت آوری انجام میده وتوبجای اون ...

منظرم اینه در رو بستن حس کردم مزاحم آقایون شدم