2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

icon خواب دیدی زن گرفته؟

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

وحشتناک

آقایون به ظاهر مرد نامرد درخواست دوستی ندین خدا بزنه به کمر هرکدوم از شمایی که به بقیه من وخانما درخواست دوستی میدن خاک بر سرتون 😒هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

منم یدفعه همین خاب دیدم بعد زایمانم بود خیلی چاق و بد اندام بودم

بعد فرداش باهاش دعوا میکردم خاک تو سرت زن گرفتی یه زن لاغر و خوش اندام میگرفتی با من فرق داشته باشه لیاقت هم نداری😂🤣

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

همسلیه ما سه تا دختر داره یه ساله فهمیده شوهرش رفته یه زن گرفته زنگ زنه زد گفت خدا ازت نگذره چرا زنش شدی گفته من عاشقشم دوستش دارم الانم مهریه گذاشته اجرا دلم برای بچه هاش میسوزه زنیکه جیندده زن مردی شده که زن داره

من یبار خواب دیدم برلی طرف ایفون ۱۷ گرفته انقد دعوا میکردم جالب اینجا بود خانوادم میگفتن اشکال نداره حالا گرفته

میگفتم من اصلا خرج نمیکنم به خودم نمیرسم بعد این رفته برای اون ایفون خریده

خلاصه دیگه از اون به بعد اون خواب منو تغییر وچشمامو باز کردم هیچ چیز مهم تراز خودم نیس