2777
2789
عنوان

مرد واقعی

100 بازدید | 15 پست

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک در میلیون شاید باشه

سلام عزیزم چخبر رفتی دکتر

لاک پشت ها به خاطر سبک زندگی خاصی که دارن نزدیک به ۱۵۰ سال عمر میکنن! سبک زندگیشون اینه که سرشون تو لاک خودشونه نه زندگیه دیگران:)🐢

سلام خوبی عزیزم سلامتی آره رفتم کلی مسخره کرد که مگه میشه یه دفعه همچین چیزی رو گفت نه اصلا نیست ولی ...

سلامت باشی

آره بابا همچین چیزی نیست خداروشکر. اونم دارو میدن خوب میشی

کی گفته بیا؟

لاک پشت ها به خاطر سبک زندگی خاصی که دارن نزدیک به ۱۵۰ سال عمر میکنن! سبک زندگیشون اینه که سرشون تو لاک خودشونه نه زندگیه دیگران:)🐢

فداتشم ❤️ واسه ۱۲ روز دیگه نوبت زده من دارم الان از درد میمیرم

خدا نکنه عزیزدلم ♥️

خب قرصی چیزی نداده که فعلا بخوری؟

یه سری دارو داد من چون قلبمم مشکل داره همه دارویی رو نمیتونم بخورم الان مسکن زیاد خوردم ضربان قلبم ب ...

ای وای حداقل یکم زودتر وقت میداد

اول گفت یک ماه دیگه بعد گفت نه ۱۲ روز سه روزه از جام بلند نشدم 😂🤧بچه هام صداشون دراومده دیگه

الهی عزیزممم💟💟

کسی نیست بیاد کمکت

نه تک و تنها و غریبم 🥹😂باباشون نهار و شام میاره براشون خونه ام خودشون جمع و جور میکنن امروز دیگه ب ...

سخته واقعا مراقبت کن

انشالله زودی خوب بشی سرپا شی بدون درد و قرص

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز