2777
2789
عنوان

خدایا منو گاو کن لطفا

83 بازدید | 10 پست

دیگه نمیخوام ببینم نمیخوام چیزی بشنوم بزن منو بکش اصن😭😭

چطور بعضیا اینقدر ریلکسن دارن برا عید برانامه سفر و خرید میچینن خانومه تازه دغدغه اش لابیا پلاسی بود من از صب هزار بار برا کسایی ک نمیشناختم زار زدم چه عیدی بابا شرف داشته باشین

ارزشی بیناموس نه توتاپیکم بیاد نه بامن همکلام شه.🤬زنده باد جوونای وطن🕊🖤

باورم نمیشه توی جهان سوم باوجود گوشی هوشمند و تحصیلات و چی و چی و چی بازم بعضیا احمق ان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من باید زندگیم رو بر اساس زندگی بقیه بچینم؟مگه من گفتم برن بیرون؟سالانه هزار نفر میمیرن تو ایران ...

بیشرف 1

چرا من باید زندگیم رو بر اساس زندگی بقیه بچینم؟مگه من گفتم برن بیرون؟سالانه هزار نفر میمیرن تو ایران ...

بی وجدان برا نون امثال تو رفتن

ببخشیدا مگه کقتی زلزله کرمانشاه یا سیل اومد شما بعدش زندگیتو ول میکردی عزا میگرفتی؟ چرا فکر میکنی اونی که میره مسافرت و خرید هیچی براش مهم نیست فقط برای شما اداییا مهمه؟ چرا همیشه تو هر شرایطی مردم رو افسرده خواستین و میخواین؟ شما تعیین میکنی مردم از حال بدشون به کجا پناه ببرن؟!!!!بعد عیب بعضیا میکنید میگید تو زندگی مردم دخالت میکنن خودتون بدترین !

ببخشیدا مگه کقتی زلزله کرمانشاه یا سیل اومد شما بعدش زندگیتو ول میکردی عزا میگرفتی؟ چرا فکر میکنی ا ...

چرا برا امام حسینی 1400 سال پیش شهید شده 2ماه عزا میگیرین؟ کی گفته برا سیل زده ها و زلزله زده ها عزا نگرفتم چرا اسم بندر عباسی ها رو نیوردی؟ به صلاحت نیست؟