چطور بعضیا اینقدر ریلکسن دارن برا عید برانامه سفر و خرید میچینن خانومه تازه دغدغه اش لابیا پلاسی بود من از صب هزار بار برا کسایی ک نمیشناختم زار زدم چه عیدی بابا شرف داشته باشین
ارزشی بیناموس نه توتاپیکم بیاد نه بامن همکلام شه.🤬زنده باد جوونای وطن🕊🖤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببخشیدا مگه کقتی زلزله کرمانشاه یا سیل اومد شما بعدش زندگیتو ول میکردی عزا میگرفتی؟ چرا فکر میکنی اونی که میره مسافرت و خرید هیچی براش مهم نیست فقط برای شما اداییا مهمه؟ چرا همیشه تو هر شرایطی مردم رو افسرده خواستین و میخواین؟ شما تعیین میکنی مردم از حال بدشون به کجا پناه ببرن؟!!!!بعد عیب بعضیا میکنید میگید تو زندگی مردم دخالت میکنن خودتون بدترین !
ببخشیدا مگه کقتی زلزله کرمانشاه یا سیل اومد شما بعدش زندگیتو ول میکردی عزا میگرفتی؟ چرا فکر میکنی ا ...
چرا برا امام حسینی 1400 سال پیش شهید شده 2ماه عزا میگیرین؟ کی گفته برا سیل زده ها و زلزله زده ها عزا نگرفتم چرا اسم بندر عباسی ها رو نیوردی؟ به صلاحت نیست؟
ارزشی بیناموس نه توتاپیکم بیاد نه بامن همکلام شه.🤬زنده باد جوونای وطن🕊🖤