غزل71 مدیر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 عنوان مکمل برای ریزش مو | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 26 پست بچه ها چه مکملی استفاده کردین و جواب داده؟ یه ساله ریزش مو دارم آزمایش ندادم ولی فکر میکنم هورمونی نیست چون پریودام منظمه مشکلی ندارم و الان تو این شرایط که استرسم زیاد شده به شدت بیشتر شده ریزش موهام. مکمل فولیکوژن استفاده کردین؟ خوبه؟ 1404/11/06 | 11:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل71 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 واای من الان هیر ویت میخورم خیلی اشتها آوره اینم یه مشکله دیگه من تو رژیمم نمیخوام چاق بشم
mahگلی عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1700 آمپول میگن خیلی درد داره نمیدونم چرا میترسم بزنم نه اصلا درد نداره امپولش من زدم معمولیه حس نمیکنی چیزی
دیلان۲۰۰۰ عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6371 چنده؟ قیمت قدیم رو دارم الان نمیدونم چنده ولی قبلا بسته ای شش و خورده ای 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾
غزل71 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 عزیزم حتما سونو بدهمن پریودام مرتب بود آزمایش هورمونی هم دادم اوکی بود ولی متاسفانه پلی کیستیک بودمو ... جدی میگی؟ بابا آخه انقد سونو و آزمایش گرون شده آدم دلش نمیخواد بره
غزل71 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 من موهام وحشتناک میریخت کاملااا واضح کم پشت شده بود رفتم ازمایش دادم ویتامین دی روی ۴ بود آمپول زدم ... پس گویا باید برم آزمایش بدم منم آهنم خیلی کمه میدونم اینو
غزل71 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 قیمت قدیم رو دارم الان نمیدونم چنده ولی قبلا بسته ای شش و خورده ای خب این خیلی گرونه
۸۰_mahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2780 واای من الان هیر ویت میخورم خیلی اشتها آوره درسته مامانمم اینو میگفت به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
۸۰_mahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2780 آمپول میگن خیلی درد داره نمیدونم چرا میترسم بزنم برای من دوتا آمپول عضلانی هست هفته ای یه بار دردم ندارهولی اگه منظور شما مزوی مو هست همون که بع مو میزنن نمیدونم درد داره یان به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
غزل71 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 برای من دوتا آمپول عضلانی هست هفته ای یه بار دردم ندارهولی اگه منظور شما مزوی مو هست همون که بع مو م ... نه همون بیوتین منظورمه آخه یکی زده بود میگفت نمیتونستم راه برم بعدش
۸۰_mahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2780 نه همون بیوتین منظورمه آخه یکی زده بود میگفت نمیتونستم راه برم بعدش من الان یه ماهه که هر هفته دو تا آمپول میزنم دردش مثل بقیه تزریق آمپولاس تو یه لحظه تموم میشهشاید برا اون خانوم یه آدم ناشی بد زده که خیلی درد داشته و گرنه در کل دردی نداره به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
غزل71 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 من الان یه ماهه که هر هفته دو تا آمپول میزنم دردش مثل بقیه تزریق آمپولاس تو یه لحظه تموم میشهشاید ... تاثیرم داره؟
۸۰_mahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2780 تاثیرم داره؟ من یه ماهه میزنم به همراه یه مکمل تاثیر داشت ولی کامل قطع نشده ولی برا من ریزش بعد زایمان هست بایذ دورش بگذره بعدبرا شما بیشتر تاثیر میذاره به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم