2777
2789
عنوان

چقدر این مردا آشغالن

291 بازدید | 21 پست

یسریا دقیقا هدف از ازدواجشون رابطه جنسیه

برا همینه از زیر مسئولیت در میرن

متنفرم ازینکه همیشه در حال خواهشم

ازینکه وسایلو ببره انباری

ازینکه پول بده

ازینکه وقتی چیزی خراب میشه دیگه تعمیری در کار نیس یا یه اتفاقی باید به نهایت افتضاحی برسه بعد اقدام کنه

ازش بدم میاد لعنت به خودش و ننه ی بی وجودش که باعث بیعاری پسرش شد

دقیقا هدفشون از ازدواج همونه

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا مردا ذهن و مغزشون همینه چه قبول کنیم چه نکنیم

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

دقیقاوالا بخدا خسته شدم

فقط ب نظرم وقتی کاری نمیکنه تو انجامش نده رفته رفته بدعادت تر میشه و ب خودت میای میبینی هم مردی هم زن ، از لحاظ جسمی و روحی داغون شدی

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

اسی منم عیین تو ام ینی حتی یه نون نمیخره باید التماسش کنی یا برا موجیک ترین چیزا نمیکنه حتی تا یه اشوب جهانی و خون ریزی و جنگ وحشتنام بشه تا پاشه اونم با کلی نق و غر به همه هم.میگه این غر میطنه سگ.اخلاقه ینی قلبم مچاله میشه نمیدونم اسم این مشکل چیه؟ینی من برم بیرون نیام حتی برنمیگرده نگا کنه