2777
2789
عنوان

چطوری ه ک نشیم قسمت 2

102 بازدید | 7 پست

*تاپیک جنبه افزایش اگاهی داره*
ادامه تاپیک قبل(سناریو های شایع هکر ها)

2. هک پیام رسان: هکر برنامه ای رو پخش میکنه و ترغیب به نصب میکنه و هدف اون برنامه ورود به پیام رسان (مث روبیکا)س. گاها دیدیم یکی از مخاطبین مون مارو تو گروه تبلیغاتی که توش یه اپ یا لینک گذاشته عضو میکنه و یا یه پیام ازش تو پیوی میاد که اگه فرضا وام میخوای این اپ و نصب کن(این برنامه ها و تبلیغاتش معمولا یا مستهجنن یا نت رایگان و وام و طلا رایگان) حالا وقتی اپ و نصب کنیم چی میشه؟ ازت شماره تماس میخواد و وارد که کردی میگه کد ورود تو بفرست. اما کد ورود از سامانه پیامکی روبیکا میاد . به محض وارد کردن کد توی برنامه ، حساب کاربری هک میشه و یه ربات اتومات به حساب شما میشینه و اون برنامه و تبلیغات و برای همه مخاطبین میفرسته و یه گروه میزنه توش تبلیغ میذاره و همه مخاطبین و توش عضو میکنه

3. هک یوزرنیم و پسورد: بیشتر برای اینستا اتفاق میفته. هکر یه صفحه دقیقا کپی صفحه لاگین اینستا میسازه (بهش میگن فیشینگ) و از روشایی میرسونه به شما(مثل امنیت حساب ، جلوگیری از مسدود شدن و ...) فرض کنید ایمیل میزنه یا از یه پیج و تبلیغات براتون میفرسته و شمام شک نمیکنی. لینک و باز میکنی میبینی دقیقا لاگین اینستاس. یوزر و پسورد و میزنی و اصلا متوجه فیک بودن صفحه نمیشیو در این لحظه اطلاعاتی که وارد کردی برای هکر ارسال میشه و رباتش اتوماتیک به حساب شما میشینه.

4. هک از طریق لینک: تو این روش یه لینک مخرب برا شما ارسال میشه یا تو سوشال مدیا میبینید. همشم پیام های وسوسه کننده برای اینکه ترغیب بشید کلیک کنید! { انتشار یه فیلم معروف ، محتوای مستهجن ، وام و سهام عدالت ، طلا و پول رایگان ، نت مفتی ، فیل تر شکن رایگان ، یه شکایت علیه شما شده و ... } از معروف ترین حالتاشهو دو سناریو هست. یا لینک فیشینگه و از شما شماره حساب و کد ملی و تمام اطلاعات شخصی تونو میخواد و یا تو پس زمینه یه بد افزار دانلود میکنه که اون از گوشی جاسوسی میکنه و حتی ممکنه حساب بانکی رو هم خالی کنه.

5. درگاه پرداخت فیک: بعضی برنامه ها و بازی ها یا حتی رباتای تلگرام وقتی میخواید یه پرداختی انجام بدید شمارو به صفحه پرداخت هدایت میکنه که اون صفحه فیکه(فیشینگ). شماهم یه مبلغ کم پرداخت میکنی (با رمز دوم ثابت) و هکر اون رمز دوم رو مستقیما ذخیره میکنه و هرروز از حساب شما برداشت میکنه. (این برای خودمم اتفاق افتاده ، 2 هزار تومن تو یه اپ پرداخت کردم پرداخت نشد ولی به مدت یک هفته هرروز از حسابم برداشت میکردن و خودمم نمیفهمیدم ، برنامه هم از بازار دانلود شده بود)

بازم سناریو های هک هست و خیلی زیادن ، توی قسمت بعد مفصل میگم ، توی قسمت بعدشم راه هک نشدن در برابر همه این روشایی که گفتم رو با جزییات توضیح میدم . تاپیک رو سیو داشته باش😊

چقدر قشنگ میشد «من» از جملات مون حذف میشد.

فقط یه سوال

مورد سوم دقیق متوجه نشدم😅

مثلا اینستا رو باز کنی از طرف خود اینستا صفحه لاگین میاد که همون هکره یا اینکه یه شخص لینک رو میفرسته؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه سوال مورد سوم دقیق متوجه نشدم😅مثلا اینستا رو باز کنی از طرف خود اینستا صفحه لاگین میاد که هم ...

مثلا یه پیج خفن و پر فالور (یا فارسی یا انگلیسی برای رسمی نشون دادن خودش) دایرکت میده میگه برای درامدزایی از اینستا حتما خودتون و احراز هویت کنین یا برای جلوگیری از هک یا حساب شما هک شده از این طریق اثبات کنین شما مالک اکانتی. همین میتونه با سناریو های دیگه تو تلگرام و وات و جاهای دیگم بیاد. شمام لینک و باز میکنی میبینی صفحه لاگین اینستاس. اون صفحه فقط شبیه اینستاس. مثلا لینکش instagarm - instagram .me - شروعش با http و نداشتن https و ...
حتی اسم لینکم دقیق اسم اینستا نیست. شمام تو اون صفحه اطلاعاتتو وارد میکنی.
اون صفحه لاگین از طرف خود اینستا نیست . یه شخص ثالث میفرستتش ، یا با یه ایمیل خوش رنگ و لعاب به شما ایمیل میزنه

مثلا یه پیج خفن و پر فالور (یا فارسی یا انگلیسی برای رسمی نشون دادن خودش) دایرکت میده میگه برای درام ...

آهاااا

ممنون از توضیحاتتون🙏🏻💫

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

سلام ممنون میشم جواب بدید

از کجا الانامنیت گوشیمون رو چک کنیم؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

سلام ممنون میشم جواب بدیداز کجا الانامنیت گوشیمون رو چک کنیم؟

شک داری ؟ اگه اره بگو چرا شک کردی . اگه هم نه ، آنتی ویروس آواست یا ای وی جی رو نصب کن(هر آنتی ویروسی آنتی ویروس نیست ، این دوتا بخصوص avast بزرگترین شرکتای امنیتی دنیان) اسکن کن اگه هشدار نداد گوشی امنه. پیام رسانا هم برو تو تنظیمات - حریم خصوصی - نشست های فعال ببین غیر از دستگاهای خودت نشست مشکوکی اگه بود پاکش کن - اینستا هم بلد نیستم ندارمش چن ساله

شک داری ؟ اگه اره بگو چرا شک کردی . اگه هم نه ، آنتی ویروس آواست یا ای وی جی رو نصب کن(هر آنتی ویروس ...

ن فقط محض احتیاط میخوام چک کنم خیالم راحت شه

ممنونم، فعلا ک گوگل پلی بالا نمیاد ک اینارو نصب کنم🤦🏻♀️

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙