2777
2789
عنوان

کممممک خون پریودی

76 بازدید | 10 پست

دوستان من ده ماهه اقدام هستم به بارداری الان پنج ماه یا بیشتر که وقتی پریود میشم میرم تو سرویس میشینم به جایی که قطره قطره خون بیاد مثل ترشح میریزه پایین کش دار و سفت خطرناک نیست ب نظرتون خیلی نگرانم

م از انورم اقدام میکنیم بچه دار نمیشم بچه دوم میخوام ۵سال پیش ی دونه خدا بهم داده گفتم دومی رواق ام کنم نمیشه اصلا شوهرم آزمایش داده همه چی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مشکلی نداره منم سرچ کردم هوش مصنوعی گفت طبیعیه

اینقدر میترسم پارسال که رفتم دکتر معاینه کرد گفت زخم و عفونت دارومصرف کردم باز پیش ی دکتر دیگه رفتم گفت نه التهاب کمک داری پاپ اسمیر دادم اونم نوشته التهاب خفیف خیلی میترسم میگم نکنه زخم زیاد شده که باردار هم نمیشم برا زخم باید چیکار کرد

اینقدر میترسم پارسال که رفتم دکتر معاینه کرد گفت زخم و عفونت دارومصرف کردم باز پیش ی دکتر دیگه رفتم ...

خوب برو دکتر اگ زخم داری بسوزونه خواهر منم اینطوری بوده زخم درمان کرده بچه دار شده

ولگرد.... دیگه چیزی نمونده از سرزمین مادری...