2777
2789
عنوان

سیاتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 61 پست
من پاهام ضعیف نشده ولی جدیدا یه نیم ساعت که راه میرم دوباره کمرم خشک میشه و یه کمی خفیف درد میگیره

شما اگر بار بلند نکنی و از کمر خم شی احتمالا خوب میشی.. با زانو خم شو. اون حالت خم شدن از کمر فاجعس یهو دیسک کامل میزنه بیرون

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا خدا کمکت کنه . دکتر به من گفت کم ریسک ترین ورزش راه رفتن توی آب هست

نمیدونم همههههه میگن یوگا چون کششیه بهترینه برای سیاتیک و دیسک ها گوگلم بزن همینه

ولی من خودم بشخصه بعدش دردام بیشتر میشه

خب مال من تو ام ار ای خیلی خفیفه ولی پا درد اذیتم میکنه عمل نمیکنن چه غلطی کنم😭

منم مثل شما م

ام آی ار خیلی خفیف دیسک بیرون زده

ولی پا درد عمونموبریده سونو دادم فتق کوچیکه دارم کشاله ران سمت راستم

عکس گرفتم دکتر یه چیزای گفت نفهمیدم ضعف استخوان

باید برم ارتوپد که هنوز نرفتم

منم مثل شما مام آی ار خیلی خفیف دیسک بیرون زده ولی پا درد عمونموبریده سونو دادم فتق کوچیکه دارم کشال ...

اگه فقط ران هس ممکنه علتش چیز دیگه باشه دردتون

من ساق پام خیلی بده ینی ضعف میره دکترم زیاد رفتم فقط تقویتی اینا میدن میگن عمل نمیخواد

اگه فقط ران هس ممکنه علتش چیز دیگه باشه دردتونمن ساق پام خیلی بده ینی ضعف میره دکترم زیاد رفتم فقط ت ...

بله ران پام هست

کمرمم خیلی اذیت میکنه

دکتر گفت ورزش کن اما ورزشی که گفت یادم رفت اسمشو 😂😂

شما اگر بار بلند نکنی و از کمر خم شی احتمالا خوب میشی.. با زانو خم شو. اون حالت خم شدن از کمر فاجعس ...

مرسی سعی خودمو میکنم که خم نشم ولی با کار خونه و بچه و... گاهی فراموش میکنم .خونمون هم پله داره دیگه بدتر. مرسی بابت یاداوری ب۱ دکتر بهم داده بود نخوردم شروع کنم به خوردنش . کاش یه قرصی چیزی بود که میتونست دیسک پاره شده رو خودش ترمیم کنه

خدایا هزاران بار شکرت

نمیدونم همههههه میگن یوگا چون کششیه بهترینه برای سیاتیک و دیسک ها گوگلم بزن همینه ولی من خودم بشخصه ...

ورزشها همه شمشیر دولبه ان . اگه حرکتی رو اشتباه بزنی یا با شدت بیشتر بزنی کمر اذیت میشه

خدایا هزاران بار شکرت

والا روز بعد عمل حتما باید راه بری. دیر واسه عمل اقدام کرده بودی؟دکترت کی بود

من ایتقد وسواس بخرج دادم که خدا میدونه برا دکترم

محسن سلطانی مطبش سعادت آباده

خیلیا دیدم و ارتباطت دارم که کلا دردشون قط نشده

من ب اندازه موی سرم با افراد عمل شده حرف زدم

اینقد که من رعایت بعد عمل کردم فکر نکنم کسی کرده باشه

من ایتقد وسواس بخرج دادم که خدا میدونه برا دکترم محسن سلطانی مطبش سعادت آباده خیلیا دیدم و ارتباطت د ...

اگر مطمنی دکترت خرابکاری نکرده پس ممکنه دلیل عدم بهبودیت این باشه که خیلی دیر رفته باشی جراحی.. یعنی قبل عمل کامل پاهات ضعیف بوده و دور از جون رو زمین غلت میزدی. در غیر این صورت باید روز بعد عمل راه میفتادی.

منم وضعم قبل عمل خراب بود. رو پنجه نمیتونستم بلند شم . از شدت درد گاهی چهاردست و پا راه میرفتم و جیغ میزدم. عضله پام لاغر شده بود اما روز بعد عمل دردا قطع شد و بدون کمک راه رفتم .

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

اگر مطمنی دکترت خرابکاری نکرده پس ممکنه دلیل عدم بهبودیت این باشه که خیلی دیر رفته باشی جراحی.. یعنی ...

الان چند سال عمل کردی ؟؟؟؟

ببین منم روز بعد عمل درد قط شد

تا شیش ماه که دست به سیاه سفید نمیزذم خیلی راضی بودم

درد داشتم ولی در مقابل در قبلش خیلی کم بود

ولی امان از روزی که بخوام فعالیت کنم کلا میفتمممم

کلا محدود شدم

ایستادن چند دقیقه هم بدنم کم میاره

خم راست خیلی سخته برام

پنچ ماه بعد عمل ام ار ای گرفتم چند تفر گقتن خوبه چند نفر گفتن میتوست بهتر عمل کنه

کلا عمل دیسک ریسکیه

الان من چند نفر با هم در ارتباطیم اونا سن شون ۴۰ بود و از کارمندی انصراف دادن

من تازه استخدام شدم و نیاز مالی دارم

الانم سرکار نمیرم حالم نود درصد خوبه

ولی سرکار اذیتم میکنه

الان چند سال عمل کردی ؟؟؟؟ ببین منم روز بعد عمل درد قط شد تا شیش ماه که دست به سیاه سفید نمیزذم خیلی ...

والا نمیدونم مشکل از کجا بوده امیدوارم زود خوب شی.

من سه ساله عمل شدم.

خودم ۴۰ سالمه.سر کار هم میرم اما چون رفت و برگشتم سه ساعت طول میکشه هر روز نمیرم کشش ذهنی ندارم اما اگر هم هر روز برم کمرم به مشکل نمیخوره. فقط با بار بالای ۵ کیلو مشکل دارم

والا نمیدونم مشکل از کجا بوده امیدوارم زود خوب شی.من سه ساله عمل شدم. خودم ۴۰ سالمه.سر کار هم میرم ا ...

خدارو شکر

دو تا خانوم ۴۰ ساله خودشون بازنشسته کردن

کدوم دکتر عمل کردی

من از کسانی که پیچ مهره گذاشتن پرسیدم خیلی راضی تر بودن

برا من ال پنچ بود هیچی نذاشتن

خدارو شکر دو تا خانوم ۴۰ ساله خودشون بازنشسته کردن کدوم دکتر عمل کردی من از کسانی که پیچ مهره گذاش ...

منم پیج و مهره ندارم.جراح گفت وسط عمل نگاه میکنم اگر حالت لقی داشته باشه پیچ میذارم. اما بعدا گفت چیزی اضافه نذاشتم. دکتر احمدی دهج. البته ایشونم ممکنه ناراضی هایی داشته باشه اطلاع ندارم. اما دکتر متخصص که فامیل خودم بود این جراحو بهم معرفی کرده بود