2777
2789
عنوان

قطره ویتاگنوس

104 بازدید | 25 پست

این قطره رو کسی مصرف کرده ؟

من عقدم و کمی تنبلی تخمدان دارم میخوام برای پریود شدنم قطره بخورم چون یه هفته عقب انداختم

تاپیک های ویتاگنوس و خوندم اکثرا نوشته بودن با قطره باردار شدن

من نمیخوام باردار بشم یعنی قطره طوری تخمدان ها رو قوی میکنه که فوری باعث بارداری میشه ؟

ویتاگنوس برا موارد دیگه هم تجویز میشه.مثلا خواهرم کیست ریز سینه داره اونم استفاده میکنه منم چون فیبروم رحمی دارم استفاده میکنم.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من ی مدت قرصش رو استفاده میکردم برا تنظیم پریودم جواب بود، ولی میگن قطره قوی تره البته تلخه

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ویتاگنوس برا موارد دیگه هم تجویز میشه.مثلا خواهرم کیست ریز سینه داره اونم استفاده میکنه منم چون فیبر ...

فیبروم با ویتاگنوس حل میشه یا باید کنارش داروی دیگه ای هم مصرف بشه؟

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

دکتر گفته چند ماه استفاده کنید؟

برا من ۱ماه تجویز کرده و خودهرم چند وقته میخوره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

چند ماه استفاده کردین؟ دکتر تجویز کرده بود؟

دقیق یادم نمیاد عزیزم

دکتر نه

فیبروم با ویتاگنوس حل میشه یا باید کنارش داروی دیگه ای هم مصرف بشه؟

برا من کلسیم و مترونیدازول هم داد.وگفت رفع نمیشه ولی جلوی بزرگ شدن رو میگیره.گفتم نباید چیزی که هومونی هست بخور.چه غدا باشه مثل مرغ چه قرص هورمونی..کنارش چبزی که کلسیم داره مصرف کن مثل کلم

برا من کلسیم و مترونیدازول هم داد.وگفت رفع نمیشه ولی جلوی بزرگ شدن رو میگیره.گفتم نباید چیزی که هومو ...

اها مرسی

جلوگیری میکنم ولی خیلی میترسم باردار بشمشما استفاده کردین قطره رو؟ نمیدونم چند وقت بخورم

چندسال پیش خوردم خیلی تلخ بود مقدارمصرفشو یادم نیست تو نت بگردی پیدا میکنی برا من دکترتجویزنکرده بود خودم گرفتم

بعد اینکه قطره رو قطع کردی پریودت تنظیم بود یا باز به حالت قبل برگشت؟

تنظیم شد

البته برا پریود منظم رژیم غذایی سالم خیلی جوابه