2777
2789

به نظرم از یک سال و نیم یادش بده ولی پوشکش باز نکن فقط درحدی باید بریم جیش و اینا که ترسش بریزه

دیگه بعد دوسال خودش آماده میشه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم از یک سال و نیم یادش بده ولی پوشکش باز نکن فقط درحدی باید بریم جیش و اینا که ترسش بریزه دیگه ...

من از همون اول وابستگی زیادی بهم داشت در حدی که واسه دستشویی هم باهام میومد یعنی از همون اول دیده

از یه ماه پیش من هیچ آموزشی بهش ندادم ولی خودش با اینکه پوشک بود میومد میگفت جیش دارم

و تا پا نمیشدم ببرمش دستشویی ول نمیکرد یا گریه میکرد که جیش دارم یا انقدر میگفت تا ببرمش

حالا از دیروز دیگه پوشکش رو درآوردم که ببینم میتونم از موشک بگیرمش یا نه از دیروز که خیلی همکاری خوبی داشت تو خوابم جیش نکرد فقط یه بار وگرنه سه بار دیگه بیدار شد گفت جیش دارم

هر بچه ای یه طبعی داره یه جوره یکی دو دوسالگی پوشک رو کنار میزاره یکی مثل بچه من دقیقا تو سه سالگی .اینقدر اطرافیان بهخصوص قوم شوهر بهم گیر میدادن که متاسفانه من رو بچه خالی میکردم یه دفه به خودم اومدم چرا بخاطر حرف بقیه خودتو و بچتو اذیت میکنی .دقیقا تو سه سالگی گفت مامان جیش .پوشکو کنار گذاشتم .چرا بعضیا فکر میکنن حتما تو یه سن همه باید از پوشک گرفته بشن

هر بچه ای یه طبعی داره یه جوره یکی دو دوسالگی پوشک رو کنار میزاره یکی مثل بچه من دقیقا تو سه سالگی . ...

چون فکر میکنن همه بچهها مثل همن

تو هرچی بگی که انگشتای یه دستم شبیه هم نیستن کیه که بفهمه

چجوری مثلا چیکار کردی براش

توالت فرنگی خریدم کلی کارتون مامانی من جیش دارم رو میذاشتم هر ۵ دقیقه یکبار میبردم دستشویی اگر دستشویی میکرد محال بود دعواش کنم اونم همکاری کرد یکماهه تموم شد

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
توالت فرنگی خریدم کلی کارتون مامانی من جیش دارم رو میذاشتم هر ۵ دقیقه یکبار میبردم دستشویی اگر دستشو ...

یکماهه تموم شد یعنی دیگه تو خودت بهش نمیگفتی بیا بریم جیش؟ خودش همیشه میگفت؟

آخه نمیدونم دقیقا باید به چه مرحله ای برسیم که بگیم که تموم شد کامل از پوشک گرفتمش

[QUOTE=408586134]یکماهه تموم شد یعنی دیگه تو خودت بهش نمیگفتی بیا بریم جیش؟ خودش همیشه میگفت؟ آخه نمیدونم دقیقا باید

ببین خودش سریع میگفت مامان جیش ولی منم نمیذاشتم طول بکشه همش میگفتم پسرم جیش داشتی بگو بهم تند تند سوال میکردم ک مامان جیش داری بدو توالت بستگی ب بچه هم داره ک همکاری کنه

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
من از همون اول وابستگی زیادی بهم داشت در حدی که واسه دستشویی هم باهام میومد یعنی از همون اول دیده از ...

همین عالیه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹