boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 عنوان محفل میبینید 72 بازدید | 8 پست هرکی میخواد بخنده ساعت ۴ یا ۸ شب محفل ستاره ها شبکه پویا رو ببینه من اینقدر میخندم حالم خوب میشه آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی 1404/11/06 | 10:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یروزخوبیروزبد عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 1719 اره خیلی خوبه ساعت ۹و اینا شبکه سه پخش اصلیشه لایک نکن الکی😐😏
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 محفلی که پارسال میداد هم همین بود؟ یا فرق داشت؟ سه فصل محفل تو ماه رمضون پخش کردناین که الان پخش میشه محفل ستاره ها مال بچه هاس خیلی خنده داره آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
اسمان۶۴ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 12881 سه فصل محفل تو ماه رمضون پخش کردناین که الان پخش میشه محفل ستاره ها مال بچه هاس خیلی خنده داره درسته .من منظورم سریای قبله . اون برا بزرگسالا بود درسته؟ قرائت قران و صحبتهای مربوط به قران بود ؟
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 درسته .من منظورم سریای قبله . اون برا بزرگسالا بود درسته؟ قرائت قران و صحبتهای مربوط به قران بود ؟ اره ولی خیلی جذابه همش چون مسابقه قرآن نیس محفل دورهمی و همه حرفی میزنن آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی
اسمان۶۴ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 12881 اره ولی خیلی جذابه همش چون مسابقه قرآن نیس محفل دورهمی و همه حرفی میزنن درسته ممنونم. محفل ستاره هارو دیدم خیلی جالبه . همینو میخواستم بدونم اون قبلی هم اینجوری بوده یا نه. چون اوتارو ندیده بودم.
boosssssssss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 7286 درسته ممنونم. محفل ستاره هارو دیدم خیلی جالبه . همینو میخواستم بدونم اون قبلی هم اینجوری بوده یا نه. ... اره اونم همینطوره آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی