2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر آدمایی که خودشونو دوست دارن خوبن چقدر آرامش دارن یک عمه دارم بالا ۵۰ سن داره مثل ۳۵ ساله س قیافه ش، از بس که خودشو دوست داره هیچکسی آدم نیست تو فامیل جز خودشو بچه هاش

بخاطر هیچکسی از راحتی خودش نمیگذره

وقتی یرای خانواده شوهر باشه کمتر میسوزی آخ از خانواده خود ادم

دقیقا منم از خانواده خودم خوردم

خیلی تو دستشون بودم

هر کاری داشتن نفر اول نشسته بودم اونجا

چند سال پیش اثاث کشی داشتم

قبلش هم تعمیرات خونه

امان از یه احوال پرسی که حداقل تعارف کنن کاری داشتی بگو

منم از اون موقع خودمو جمع و جور کردم دیگه ارائه خدمت نمیدم بهشون

کمک کن تودنیاگم نمیشه اولن

بعدهم خودت راقربانی وفراموش نکن

ودرحدی که توانایی داری

ونگران حرف ادمانباش

جواب هرکارخوبی اتوماتیک واربرمیگرده

اصلن صبرنمیکنه که نظرکی چیه

فقط هوای خودتم داشته باش

اگرتاحالانداشتی خودتوببخش وازامروزبه خودتم فکرکن وبه بقیه هم فکرکن

انسان باهدف کمک ونحات اومده

وبدان شماانسان خاص وبزرگی هستیدودلسردنشو

من جای مادرتونم ازلحاظ سنی

دقیقا منم از خانواده خودم خوردمخیلی تو دستشون بودمهر کاری داشتن نفر اول نشسته بودم اونجا چند سال پیش ...

خوووب میکنی

چه خوبن اینایی که از استراحت و تفریح و سفر خودشون واسه هیچکس نمیزنن

چقدر آدمایی که خودشونو دوست دارن خوبن چقدر آرامش دارن یک عمه دارم بالا ۵۰ سن داره مثل ۳۵ ساله س قیاف ...

ما برعکس هستیم

من که خودمو فدای مردم کردم

هیچکی هم نمیفهمه

اشتباه هست اشتباه

کمک کن تودنیاگم نمیشه اولنبعدهم خودت راقربانی وفراموش نکنودرحدی که توانایی داریونگران حرف ادمانباشجو ...

از ر ریز خودت باید ببخشی من خودمو فراموش نکردم اما گاهی اونی که خودم لازم داشتم در طبق اخلاص گذاشتم فکر می کردم بقیه هم همینن که غلط کردم

در ملاحظه دیگران گیر افتادم . کاری کردم که بقیه هن خوش یاشن به این توجه نکردم که من جوونم باید جوونی کنم

با هر جمعی انعطاف دادم به خودم

چندین ساله یک سفر خانوادگی با بچه م و شوهرم نرفتم بجاش رفتم سفر دسته جمعی با خواسته های بقیع خودمو انعطاف دادم خودم فراموش شدم انقدر که الان نمیدونم چطور باید خودمو دوست داشته باشم چطور به خودم حال بدم

از ر ریز خودت باید ببخشی من خودمو فراموش نکردم اما گاهی اونی که خودم لازم داشتم در طبق اخلاص گذاشتم ...

بقیه راکه نمیشه تغییردادیامتقاعدکردمثل مافکرکنه

انرژیتوبرای تغییربقیه نزارمافقط خودمون رامیتونیم تغییربدیم

برای انتقام ازکمک به خودی به غریبه هم کمک کن

چون ذات شماخوبه زانوی غم بغل نگیرپاشوپاشوکمک کن انسان خاص

بقیه راکه نمیشه تغییردادیامتقاعدکردمثل مافکرکنهانرژیتوبرای تغییربقیه نزارمافقط خودمون رامیتونیم تغیی ...

کمک بله

ولی من لذت بردن از زندکی و جوونی رو فراموش کردم اصلا نمی دونم چطور باید زندکی کنم