2777
2789
عنوان

هی روزگار

73 بازدید | 15 پست

یه زمانی که جوون تر و خوشگل و خوش هیکل تر بودم پول نداشتیم به خودم برسم لباسای خوشگل بپوشم استفاده کنم از جوونیم الان که وضعمون خوب شده نه حال و حوصله اش هست نه اون طراوت و شادابی و هیکل خوب گذشته بچه کوچیک هم از اون طرف نمیزاره کاری کنم

واقعا میگن هرچیزی در یه زمانی لذت داره دیگه ازش بگذره لذتش هم از دست میره

شما چه حسرت هایی دارین که الان بهش رسیدین ولی ازش لذت نمیبرین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چکار کردی مگه؟در قید حیاتن؟اگه اره برو از دلشون در بیار

در قید حیات که هستن دوران دهم یازدهم اصلا درس نمی خوندم و بابام هر وقت میومد کارنامم بگیره غرورش میشکست سال اولم کنکور قبول نشدم مامانم کلی گریه کرد پشت کنکور موندم و دندون اوردم همه فکر میکنن جبران کردم اما وقتی یاد اون روزا میوفتم تمام تنو بدنم میلرزه

-Dental student🩵تا ابد پهناور بمان خلیج فارسم

در قید حیات که هستن دوران دهم یازدهم اصلا درس نمی خوندم و بابام هر وقت میومد کارنامم بگیره غرورش میش ...

فکر کنم زیادی حساسی من چی بگم که مامانم آرزوش این بود من رشته خوبی قبول شم دوران راهنماییم فوت کرد بعد اونم من اصلا درس نخوندم کنکورم افتضاح دادم یه رشته داغون دانشگاه آزاد رفتم تمام آرزوهای خانوادمو مامانمو برباد دادم الان دیگه حتی نمیتونم به جبران کردنش فکر کنم

اره بچه همدارم.برو خداروشکر کن به هر طریقی حتی دیر یه جوری جبرانش کردی و پدرومادرت دیدنشالان ترم چند ...

عزیزم یه مهارت یاد بگیر و ازش پول در بیار

سال چاهرمم ترم هفت

فعلا که تعطیلیم

عزیزم یه مهارت یاد بگیر و ازش پول در بیار سال چاهرمم ترم هفت فعلا که تعطیلیم

درساتون سبکه ؟چون شنیدمنسبت به پزشکی آسون تره

سر همین درس نخوندنام خانوادم اعتماد به نفس ام گرفتن تا طرف هرچیزی میرم مسخره ام میکنن میگن تو نمیتونی یا بلد نیستی

درساتون سبکه ؟چون شنیدمنسبت به پزشکی آسون ترهسر همین درس نخوندنام خانوادم اعتماد به نفس ام گرفتن تا ...

اگه میخوای کاری انجام بدی به کسی نگو

ما بیشتر کار عملی داریم

حفظیاتی هامون اره سبک تره ما فقط راجب دهان و فک میخونیم کلاسر

ولی اون پزشکیا کل بدن میخونن

اگه میخوای کاری انجام بدی به کسی نگو ما بیشتر کار عملی داریم حفظیاتی هامون اره سبک تره ما فقط راجب د ...

وسوسه شدم دوباره کنکور بدم البته با بچه بعید بدونم بشه این قضیه.اخه با خانواده ام مدامدر ارتباطم اینکه بخوام کاری کنم که اونا نفهمن نمیشه بالاخره یه جوری میفهمن و جلوم میگیرن با حرفاشون

وسوسه شدم دوباره کنکور بدم البته با بچه بعید بدونم بشه این قضیه.اخه با خانواده ام مدامدر ارتباطم این ...

خیلی ادم متاهل دیدم که کنکور دادن و قبول شدن