2777
2789
عنوان

پراید

103 بازدید | 15 پست

سلام خانما من ی مقدار طلا دارم ک ۱۷۰ میارن

داییم ی ماشین داره پراید ۸۷ دو سه ماه پیش خرید ۱۹۰ و یکم خرجش کرد و الان قیمت ماشینا خیلی رفته بالا ۸۵ رو میزنن ۲۰۰ من میخوام بخرم اینو بقیه شو بگم تا یه ماه دو ماه دیگه بش بدم اون گفته ۲۲۰ باید بش زنگ میزنم ولی ترس دارم نمیدونم چرا خودم گواهینامه دارم و خیلی ماشین لازممه فول هم بلد نیستم ولی در حد مبتدی خیلی خوبم ب تمرین نیاز دارم مامانم خودش رانندس و هر وقت بش بگم یادم بده خیلی بم حرف میزنه ک مگه تو میتونی یاد بگیری اصلا مگ میتونی ماشین بگیری تو مال این حرفا نیستی و شوهرم ک ترس از ماشین داره اونو میبره همه جا یادش میده و بش اعتماد بنفس میده ک رانندگی از من خیلی بهتره دائم اینو جلو من میگه در حضور شوهرم میزنه ب من و رانندگیم با اینکه شوهرم از لحاظ ماشین خریدن خیلی بم روحیه میده ولی خب مامانم وقتی پرروش میکنه چی بگم دیگه صب بش زنگ زدم گفتم میخوام بگیرم نظرت چیه یهو شروع کرد ب داد زدن ک نگیر ولمون کن الان باید بگیری الان وقتشه بعدم گفتم من لازم دارم گفت ب من چ

بخر و مربی خصوصی بگیر تا قشنگ راه بیوفتی حرف مامانتم گوش نده مامان من می گفت رانندگی میخوای چیکار

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخر و مربی خصوصی بگیر تا قشنگ راه بیوفتی حرف مامانتم گوش نده مامان من می گفت رانندگی میخوای چیکار

من خیلییییی لازممه واقعا من دوست دارم بخرم ولی نمیدونم انکار میترسم دوست دارم مربی بگیرم ولی هم دورن ازم و نمیتونم ماشینو ببرم تا اونجا هم حقیقتش گرونن ساعتی بم گفتن ۷۰۰ تومن

ببخشیدا الان مادرت وسط رابطه ی شما چیکار میکنه......خب خودت و شوهرت باید تصمیم بگیرین چی واسه تون خوبه....اگه مادرشوهرتون بود چه عکس العملی نشون میدادین....هر کاری فکر میکنی درست انجام بده نیازی به اجازه گرفتن از مادرت نداری.....اگه شوهرت راضیه اوکیه

من خیلییییی لازممه واقعا من دوست دارم بخرم ولی نمیدونم انکار میترسم دوست دارم مربی بگیرم ولی هم دورن ...

من اینقدر می ترسیدم که خدا میدونه اصلا از استرس پاهام روی پدال ها می لرزید گشتم یه مربی پیدا کردم ساعتی ۲۵۰ البته با ماشین خودم بهم یاد داد خدا خیرش بده

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
ببخشیدا الان مادرت وسط رابطه ی شما چیکار میکنه......خب خودت و شوهرت باید تصمیم بگیرین چی واسه تون خو ...

ن عزیزم منظورم من این نبود ک اجازه بگیرم من فقط بش گفتم ک ماشین خوبیه بنظرت چون مامانم برا ماشین بلده ک شروع کرد دادو بیداد کردن و کلا همیشه در همه موارد منو جلو شوهرم میکوبونه و درمورد ماشین و رانندگی کردن بیشتر

من اینقدر می ترسیدم که خدا میدونه اصلا از استرس پاهام روی پدال ها می لرزید گشتم یه مربی پیدا کردم سا ...

کاش منم پیدا کنم قیمت مناسب ک دیگه منت مامانمو نشنوم هرچند ک برم باشم ک بازم همش انرژی منفیه و بی فایده ست

کاش منم پیدا کنم قیمت مناسب ک دیگه منت مامانمو نشنوم هرچند ک برم باشم ک بازم همش انرژی منفیه و بی فا ...

تو دیوار بگرد پیدا میکنی

کاش منم پیدا کنم قیمت مناسب ک دیگه منت مامانمو نشنوم هرچند ک برم باشم ک بازم همش انرژی منفیه و بی فا ...

شوهرت بلد نیست؟؟