2777
2789
عنوان

دیروز رفتم سونو قلب

58 بازدید | 10 پست

شیش هفته هستم

خیلی نگرانم🥲

ساک حاملگی و کیسه زرده دیده شد اما جنین دیده نشد گفتن ده روز دیگه برم

کسی اینجوری بوده؟

عکسشو میزارم

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی برقصاند خدا،به ساز تو جهانت را🌸🌱 ★ • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★ . ° . • ★ . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★ . • ° ★ • . ★ .

زودرفتی

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز زوده هشت هفته برو

زود نرین فقط استرس میگیرین

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

عکس نمیاد چرا🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی برقصاند خدا،به ساز تو جهانت را🌸🌱 ★ • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★ . ° . • ★ . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★ . • ° ★ • . ★ .

زودرفتی

دکتر خودش فرستاد منو

خودشم نا امیدم کرد🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز زوده هشت هفته برو زود نرین فقط استرس میگیرین

بعنی تو این دو هفته میخواد رشد کنه🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عکس تاپیک قبلیم گذاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر خودش فرستاد منوخودشم نا امیدم کرد🥺

ب نظرم پزشکتو عوض کن.

منم واسه پسرم زود رفتم همون اول هی دکتره میگفت کوچیکه سنش ب سن بارداریت نمیخوره.مشکوک ب مولاره و... منم عوضش کردم. الان پسرم کلاس اوله

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ب نظرم پزشکتو عوض کن. منم واسه پسرم زود رفتم همون اول هی دکتره میگفت کوچیکه سنش ب سن بارداریت نمیخ ...

باشه عزیزم

خدا حفظش کنه پسرتو عزیزم

دکتر خوب تو مشهد میشناسین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه عزیزمخدا حفظش کنه پسرتو عزیزمدکتر خوب تو مشهد میشناسین؟

ممنون❤️

ن والا من مشهد نیستم

ممنون❤️ ن والا من مشهد نیستم

باشه عزیزم مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40