2821
2789
عنوان

از شیر گرفتن

412 بازدید | 55 پست

سلام دوستان شما چطوری بچتون رو از شیر گرفتین من دخترم ۲۰اسفند دوساله میشه و میخوام یکی دوهفته دیگه از شیر بگیرم خیلی استرس دارم دخترم دائم موقع خواب و حتی شب ها تو خواب شیر میخوره

منم ۲سال و ۱۰روزشه

فعلا موفق شدم پستونک رو ازش ترک بدم🫠🫠

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شبها خیلی غذا بهش بده

یه چیز دیگه ای که خیلی دوست داره بجای شیر جایگزین کن

و از همین الان نوبتهای شیر دهی رو کم کن

دندوناشم خراب میشه انقدر توی خواب بهش شیر میدی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
منم ۲سال و ۱۰روزشهفعلا موفق شدم پستونک رو ازش ترک بدم🫠🫠

من مامانم منو سر دوسال از شير ميگيره. ولي دلش نمياد. تا ٦ ماه بعد هم بهم شير ميده باز 😄

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

وااای پسر من ۹ ماهشه و خیلی وابسته شبانه روز داره شیر میخوره از الان غصه دارم چجوری از شیر بگیرم

دکترش گفته یکسال دو ماهگی باید بگیریش از شیر چون دیگه براش فایده ای چندان نداره فقط وابستگی داره

نه شیرخودم

چرا تا الان شیر شبش رو قطع نکردی.از رو عادت شب بیدار میشه.هروقت بیدار میشی بلافاصله شیر نده عادت کرده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من مامانم منو سر دوسال از شير ميگيره. ولي دلش نمياد. تا ٦ ماه بعد هم بهم شير ميده باز 😄

ان شاءالله که سلامت باشید

پسر من خیلی قشنگ میگه شیر اخه

دل ادم کباب میشه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ب حرف دکترها گوش نکن بچه حقشه تا دوسال شیر بخوره

ولی شیر شب ضرر داره برای بچه هم خوابش رو بهم میریزه هم دندناش خراب میشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه شیرخودم

من اصلا شیرشب نمیخوره

غذا بهش میدم