2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 63 پست
منم یه بار جمع کردم باهاش خونه گرفتیم بازم خورد خورد دارم خرید میکنم تا 60 گرم شده

خدا روشکر انشالله بیشترش کنی باهاش تفریح کنی عشق وحال کنی دلم برای خودم و خودت و بقیه میسوزه پولی که باید باهاش تفریح کنیم و میدیم طلا از بس شرایط ناامنی داریم دیروز۴بادمجون و ۱۰تاتخم مرغ خریدم۱۶۰تومن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه ماه پیش طلا گرمی 13میلیون بود خریدم طلا گرون شد گفتن چرا تو این گروهی خریدین طلا میاد پایین.. ...

طلا ارزون نمیشه که

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
خدا روشکر انشالله بیشترش کنی باهاش تفریح کنی عشق وحال کنی دلم برای خودم و خودت و بقیه میسوزه پولی که ...

قربونت عزیزم شما هم همینطور.دیگه این کارو نکنیم پس فردا باید کاسه گدایی دست بگیریم خواهر

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
دوست شوهرم طلا فروش بهمون گفت طلا میاد پایین ما هم بهش باور کردیم

تا چقدر ؟فکر نمیکنم طلا بره رفته

میگفت تا ده میلیون شاید هم کمتر میاد پایین الان ما 200میلیون داریم نمیشه باهاش هیچ سرمایه ای کرد منت ...

چرت گفته بابا من تارگت اخرسال بهت میگم 20 ملیون

الان چنده

1678

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖