2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 63 پست
کار خوبی میکنیپر روزی باشی عزیز دلم :)

ممنون عزیزم میدونی چند روز پیش چارت دیدم گفتم تا 15500 بر میگرده باز وضعیت بهم ریخت

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخواستم با پولم سهام عیار بخرم وضعیت مملکت یه جوریه میترسم بعدا اینترنت قطع بشه یا.... نتونم بفروشم ...

فیزیکی بخر

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
اواخر اسفنداوایل فروردین کاهش داریم کمی

اواخر اسفند حدودا رو چنده؟

من رو گرمی یه تومن خریدم الان نیاز دارم بفروشم

مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی🇮🇷درود به رهبرم و شهیدان وطنم و نیروهای امنیت کشورم🇮🇷با افتخار حلال زاده ی ایرانی الاصل هستم🇮🇷

زیاد نیست هر ماه میخرم الان نزدیک 60 یا 70 تومن میخوام خرید کنم

بخر منکه خریدم با همین مبلغایی که میگی یک گرم دو گرم گاهی ۵گرم و ۶گرم الان۱۳۲گرم جمع کردم چاره چیه گاهیم پایین میاد ولی درحد پول شما فرق آنچنانی نداره

من میخام بفروشم دو دلم میگم بفروشم یه محله ی پایین خونه بخرم الان ،یا صبر کنم اگه بالا رفت بفروشم تو ...

بالاتر ک میره من چون خرید پله ای دارم این بالا پایین شدنا یکم دو دلم میکنه بعد چند روز صبر میکنم همیشه اگر دیدم همین وضعیته میخرم همیشه تاکتیک خریدم اینجوری بوده

بخر منکه خریدم با همین مبلغایی که میگی یک گرم دو گرم گاهی ۵گرم و ۶گرم الان۱۳۲گرم جمع کردم چاره چیه گ ...

منم یه بار جمع کردم باهاش خونه گرفتیم بازم خورد خورد دارم خرید میکنم تا 60 گرم شده

منم یه بار جمع کردم باهاش خونه گرفتیم بازم خورد خورد دارم خرید میکنم تا 60 گرم شده

شاغلید؟

مرگ بر آمریکا و اسراییل🇮🇷مرگ بر چاهزاده پهلوی🇮🇷درود به رهبرم و شهیدان وطنم و نیروهای امنیت کشورم🇮🇷با افتخار حلال زاده ی ایرانی الاصل هستم🇮🇷

یه جا آشنا دارم مطمئنه کلا پنج درصد سود مالیات و اجرت باهم کلا پنج درصد میگیره به نظرت بخرم؟ برای صد ...

5 درصد هرجا بهت داد بخر فقط گرم طلا رو ضربدر قیمت روزش کن به اضافه 5 درصد کن که تو محاسبه اش سرت کلاه نزارن