2821
2789
عنوان

تصمیم گرفتم

80 بازدید | 12 پست

سهمیه تاپیک هامو الکی خرج نکنم

باتوجه به نت و اوضاعش لازمه تا مدت ها تاپیک بزنم(لطفا پرو کسییییی)(لطفا کانفی نگگگگ)

به هرحال وسط سوئیس و اسپانیا که نیستم زندگی آروم باشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه سهمیه داشت

اره تعداد مشخص داره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
تاپیک هاتو دیدم :)التماس دعادوست داشتی داستان زندگی منو بخون

حتما عزیزم🌸 ان شا الله دلشاد و بصیردل باشید به حق قران

حتما عزیزم🌸 ان شا الله دلشاد و بصیردل باشید به حق قران

فدات جیگر

تاپیک قبلیت اگه گفتم فرانسه

قصدم این بود باید صبر کنیم کاری از دستمون بر نمیاد

به سلامت بگذره این روزات

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

فدات جیگرتاپیک قبلیت اگه گفتم فرانسهقصدم این بود باید صبر کنیم کاری از دستمون بر نمیادبه سلامت بگذره ...

من دیشب چنان ضربه ای خوردم که سالها طول میکشه سرپاشم، خسته شدم نا ندارم بنا براین توانایی هم ندارم به اون یه هفته فرانسه فکر کنم که تواوج خوشی نت نداشتن

فقط به این فکر میکنم این شرایط زندگی اشرف مخلوقات ، مسلمان ،شیعه علی نباید باشه

جزو تاپیک های اولم هستاسمم رها است

حتما عزیزم میخونم

من دیشب چنان ضربه ای خوردم که سالها طول میکشه سرپاشم، خسته شدم نا ندارم بنا براین توانایی هم ندارم ب ...

میفهممت

همه خشم داریم ناراحتیم غم داریم

این همه آدم بیگناه از دو طرف کشته شدن غصه اونا رو داریم

ترس از جنگ

تحریم

قحطی

آینده

ولی الان کاریش نمیشه کرد و باید به این فکر کنیم که الان لین قطعی با هزاران ضرر شاید میتونه از کشته شدن خیلی های دیگه جلوگیری کنه

درست میشه

کمکی از دست من بر میاد؟

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

میفهممت همه خشم داریم ناراحتیم غم داریماین همه آدم بیگناه از دو طرف کشته شدن غصه اونا رو داریمترس از ...

نه عزیزم ممنونم

یکم دیگه سرم آرومتر شه منم اوکی میشم