2777
2789
عنوان

قسم به خود خدا خستم

384 بازدید | 49 پست

تا این حد ازش متنفر نشده بودم تو این سالها اصلا نمیخوام ببینمش ازش بیزارم دوازده سال داره میشه که زندگیم شده جهنم کسی رو ندارم باهاش درددل کنم مشاوره و روانشناس هم نمیزاره برم لعنت به آدم خودشیفته لعنت به روزیکه خر شدم بهش جواب مثبت دادم خدایا چیکار کنم هیچ راه چاره ای ندارم تو رو خدا برام دعا کنین

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثال بزن ببینم خودشیفته هست یا ن

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

منم انقد خستم از همه چی 😞😞از دیشب بحث کردیم شماره و عکس و ..... همه چی حذف کردم

اصلا با اون همه دوست داشتنی ک دارم نسبت بهش الان چیزی جز احساس تنفر ندارم ازش😞😞😞

. ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️ 

مثال بزن ببینم خودشیفته هست یا ن

خودرای مستبد فقط خودشو میبینه حق با من باشه حق رو طرف خودش میبره اینقدر بحث میکنه که آخر میگم من غلط کردم همه تفصیرا کردن من میندازه بازی روانی راه میندازه

منم تو زندگی مثل خر گیر کردمموندم چجوری بهش بگم طلاق

میگم طلاقم بده میگم نمیخوامت دوستت ندارم حالیش نمیشه فقط میخواد اذیتم کنه میگه طلاق نمیدم

منم انقد خستم از همه چی 😞😞از دیشب بحث کردیم شماره و عکس و ..... همه چی حذف کردم اصلا با اون همه دو ...

دقیقا فقط تنفره منی که عاشقانه دوستش داشتم یک دقیقه بدونش برام عذاب آور بود حالا بیزارم ازش