2821
2789
عنوان

سلام عزیزم

86 بازدید | 19 پست

بنظرتون چیکار کنم من ی خونوادهی خیلیییی بدی دارم که سالها بهاشون قطع رابطم ودر حد مرگ متنفرم ازشون خودم یک خیاط تازه کارم شوهرم کارگر ساده هیچکس ندارم منظورم از فامیل همه حسود وعوضی ودشمنن با هیچکس رابطه نداریم شوهرم میگه بیا از اینجا بریم تهران اونجا کار میکنم تو هم کار کن زندگیمون بهتر بشه واینکه الان شوهرم کارش خوب نیس منم همینطور بنظرتون جیکار کنم دوتا بچه هم دارم خیلی فکرم مشغوله نمیدونم چی بگم برم نرم نمیدونم.خدا خیرتون بده بگید چیکار کنم هم دوست دارم برم هم نه نمیدونم

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر می کنی تهران کار هست ... کارم باشه هزینه ها ده برابره

یعنی نرم

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
به نظرم برو کار کن

بیام تهران؟

واقعا میگم ... اینجا اجاره ها بالا حقوق کارگر پایین ... دیگه کسی لباس نمی دوزه همه آماده می خرن برای ...

اره نمیدونم خیلی دودلم مثلا میگم تو یک تولیدی چیزی کار کنم یا کار بگیرم بیارم خونه

خب اولا هرجا که شوهرت حس باید تو هم اونجا باشی.اینجوری هزینه هاتون میاد پایین و اینکه خودتم کار کنی ...

شوهرم اصرار میکنه میگه بریم

اره نمیدونم خیلی دودلم مثلا میگم تو یک تولیدی چیزی کار کنم یا کار بگیرم بیارم خونه

اگر خواستید بیاید ی دفع نکنید که موقع برگشت باعث خوشحالی دوست و دشمن بشید شوهرت بیاد چند وقت کار کنه اگر اوکی بود بیا... اما من از الان میگم نیا... شوهرت چکارس؟

اگر خواستید بیاید ی دفع نکنید که موقع برگشت باعث خوشحالی دوست و دشمن بشید شوهرت بیاد چند وقت کار کنه ...

اره منم اینو میگم اول خودش میفرستم کارگر ساده

عزیزم کارگر ساده کاری نیست براش یعنی هیچ حرفه ای بلند نیست..؟

اشبزی بلده انواع پلوها و خورش ها و گوشتها

الان تو شهر هستید یا تو روستا تو استان زندگی می کنید یا شهرهای اطراف؟

ما شهریم الان

2823
2791
2779
2792