2777
2789
عنوان

عاشق شدم

19865 بازدید | 12 پست

آقا یه نفر هست که فک کنم عاشقش شدم

همه کاری ام برام کرده هرچی بگید هرچیییی

و من چون تو خونواده مذهبی بزرگ شدم و رابطه ام با بابا و داداشامم خیلی سرد بوده هیییییچ واکنشی به رفتاراش ندارم

طفلک دلمم براش کبابه ها ولی نمیتونم کاری کنم

۴ماهه گذشته هنوز جلوش قرمز میشم از خجالت میخوام آب شم برم زمین

دیگه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم کلافه ام دلم میخواد ابراز کنم منم ولی نمیتونم از یه ور واسه اونم دلم میسوزه

حرف عادی ام جلوش نمیتونم بزنم

جدی خسته شدما

مبارک

❤درسینه دلم گمشده تهمت به که بندم ❤ غیر از تو کسی راه به این خانه ندارد ❤ لاتنس ذکرالله ❤ جز خدا کسی را به دلت راه نده ، خداوند یک قلب در وجودت گرار داده آن را مسافر خانه نکن فقط خانه خدا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که هیچ ربطی به این که خانواده ت مذهبی هستش نداره اتفاقا اشتباهتون همینه ....خانواده ای که مذهبی واقعی باشن میدونن که خدا بندگانش رو به مهربانی گذشت ایثار خوش رفتاری .غیره دعوت کرده و بهترش اینه که انسان هایی که واقعا واقعا متدین و مذهبی واقعی هستن خیلی عاطفی تر و مهربونترن چون دستور خداست و اصلا آدمای سردی نیستن و توی خانه و خانواده با گرمی و مهربونی رفتار میکنن پس شاید مشکل اینه که شما نتونستی با پدر و داداشت درست ارتباط برقرار کنی ...خانواده ی منم مذهبی هستن و خودم بشدت روابطم با بابام گرمه با بابام رفیقیم با داداشامم همینجوری هستیم ....شما توی افکارتون و روابطتون با داداش و پدر تجدید نظر کنید و تغییر بدید ...اشتباه همه ی ما آدما اونجاست که فک میکنیم باید طرفمون تغییر کنه نه خودمون...اینم که گفتم برای اینه که در مورد آدمای متدین و مذهبی واقعی اینجوری شخصی دچار سوء تفاهم نشه و به این قشر بدبین نشن

اللهم عجل الولیک الفرج💚