2777
2789
عنوان

فوریییی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 46 پست
چی😓

قرص اورژانسی ،لونژیل اسمشه اشتباه گفت

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه شیرینه این روزات استارتر، ایشالا منم همین ماه آینده بی بی مثبت ببینم

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چندروزه پریود نشدی ؟آخرین رابطت کی بوده و آخرین بیبی چک چی نشون داد؟

یک هفته از پر میگذره 

رابطه کاملم شاید 10روز پیش 

بی بی چک دیرور زدم منفی امروز مثبت

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
یک هفته از پر میگذره  رابطه کاملم شاید 10روز پیش  بی بی چک دیرور زدم منفی امروز مثبت

هنوز زوده

نه ازمایش ک فعلا زوده. ولی دوبار بی بی چک زدم یکیش مثبت بود یکیش منفی الان موندم ک چی ب چیه

اونی که مثبت بودو بعداز بی بی چک منفی زدی؟؟برا منم اولش منفی بود 3 روز بعدش یکی دیگه زدم مثبت شد از بتا دادم باردار بودم

😂😂😂😂😂الکییییی

باور کن

مقدار مساوی وایتکس و ادرار اول صبحتو قاطی کن اگه به شدت کف کرد و چن ثانیه موند بعد به حالت جوشان در اومد یعنی بارداری اگه کف نکرد و فقط تغییر رنگ داد باردار نیستی 

خودم امتحانش کردم😂😂😂

وای چه شیرینه این روزات استارتر، ایشالا منم همین ماه آینده بی بی مثبت ببینم

وای دعا که شده باشممم 

ان شاءالله که به زودی خبر مامان شدنتو بدی گلم

باور کن مقدار مساوی وایتکس و ادرار اول صبحتو قاطی کن اگه به شدت کف کرد و چن ثانیه موند بعد به حالت ...

خخخخخخ وای چه جالببب. فردا امتحان کنم پس 

بیبی چک هیچ وقت اشتباه نمیکنه جواب مثبت رو اما منفیاش اشتباه میشه ... آزمایش بتا هم الان بری انجام بدی جواب میده ...وگرنه صبر کن و فردا باز بیبی بزار مثبت بود ک مامان شدی مبارکه

اونی که مثبت بودو بعداز بی بی چک منفی زدی؟؟برا منم اولش منفی بود 3 روز بعدش یکی دیگه زدم مثبت شد از ...

اره اولش منفی بود 

من خمیر دندونا یبار تو نت خوندم که بااونم میشه سرچ بکن میگه چجوریاس ولی نمیدونم واقعنیه یانهاااااا ب ...

اونم امتحان کنم ببینم 😂همه راهی رو ک رفتمم این روش 

بیبی چک هیچ وقت اشتباه نمیکنه جواب مثبت رو اما منفیاش اشتباه میشه ... آزمایش بتا هم الان بری انجام ب ...

خوشحالم خیلی ولی ای کاش فردا منفی نشه باز 😑