دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای چه شیرینه این روزات استارتر، ایشالا منم همین ماه آینده بی بی مثبت ببینم
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
یک هفته از پر میگذره رابطه کاملم شاید 10روز پیش بی بی چک دیرور زدم منفی امروز مثبت
هنوز زوده
مقدار مساوی وایتکس و ادرار اول صبحتو قاطی کن اگه به شدت کف کرد و چن ثانیه موند بعد به حالت جوشان در اومد یعنی بارداری اگه کف نکرد و فقط تغییر رنگ داد باردار نیستی
بیبی چک هیچ وقت اشتباه نمیکنه جواب مثبت رو اما منفیاش اشتباه میشه ... آزمایش بتا هم الان بری انجام بدی جواب میده ...وگرنه صبر کن و فردا باز بیبی بزار مثبت بود ک مامان شدی مبارکه