2777
2789
عنوان

معده درد

83 بازدید | 16 پست

سلام من خیلی وقته ورم معده داشتم و بهش اهمیت نمیدادم و چند روزه بیشتر شده و چند وقته کاهش اشتها دارم و لاغر شدم و خیلی هم کم خون و سرگیجه دارم چند روز پیش رو صندلی نشسته بودم یهو حالت تهوع گرفتم پاهام سر شد و بی هوش شدم معده دردم باعث تنگی نفسمم شده وقتی نفس کم میارم از اضطراب تپش قلبمم بالا میره و حالم بد میشه فردا نوبت دکتر دارم ولی انقدر گریه کردم میترسم سرطان باشه شما تاحالا اینجوری بودین؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازگی همش معدم درد میکنه.همش بهم میپیچه و حالت تهوع میگیرم. هیچی هم نمیتونم بخورم.ولی میدونم از استرس شدیده کا نمیتونم کنترلش کنم.

یعنی من از صبح تا ظهر تو مدرسه هیچی نمیخورم دلم چیز میخواد ولی تا بخورم بالا میارم .معدم جون نداره

سهل انگاری نکن پیگیر درمان باش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

وای منم همش اضطراب دارم حالم بده

خیلی خیلی حالت و حس افتضاحی داره . اضطراب و استرس شدیدی دارم که باعث میشه قلبم تند تند بزنه و معدم به هم بپیچه...اصلا نمیدونم چیکار کنم.قرص میخوری شما؟

خیلی خیلی حالت و حس افتضاحی داره . اضطراب و استرس شدیدی دارم که باعث میشه قلبم تند تند بزنه و معدم ب ...

وای منم اینجوری میشم بعد بدنم داغ میشه احساس میکنم دارم خفه میشم انگار پنیک میکنم دلم میخواد گریه کنم ولی حتی وقتی اینجوری میشم از استرس بدنم وا میره نمیدونم باید چیکار کنم

وای منم اینجوری میشم بعد بدنم داغ میشه احساس میکنم دارم خفه میشم انگار پنیک میکنم دلم میخواد گریه کن ...

وای دقیقااا.بعد جالبه بقیه فک میکنن ادا در میارم.وقتی میگمنمیتونم چیزی بخورم چونمعدم درد میکنه یا حالم بده از استرس .

فقط میگن تو که همیشه حالت بده

خب انگار دست منه و من خوشم میادد😑

وای دقیقااا.بعد جالبه بقیه فک میکنن ادا در میارم.وقتی میگمنمیتونم چیزی بخورم چونمعدم درد میکنه یا حا ...

متنفرم از کسایی که بدتر حال آدمو بد میکنن من امسال کنکور دارم کلا ذهنم درگیر اونم هست

متنفرم از کسایی که بدتر حال آدمو بد میکنن من امسال کنکور دارم کلا ذهنم درگیر اونم هست

منم خیلی بدم میاد از اینجور آدما.اخه وقتی درکی از حال بد طرف مقابل ندارن چرا فقط زر میزنن و باعث بدتر شدن حالش میشن؟

کاش خفه شن فقط.

ولی تو حتما برو دکتر چون رو کنکورت هم اثر میذاره اینجوری.

البته خودمم باید برم وگرنه تا موقع کنکور با اینجور پیش رفتن نابودم