miss_tina_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 192 عنوان کاشت ابرو 63 بازدید | 7 پست سلام خانما کسی کاشت ابرو انجام داده من هفته دیگه کلینیک گلچهره نوبت دارم و خیلی استرس دارم بااینک دوستام رفتن پیشش عالی بوده ولی میترسم کسی سابقه انجامش دار؟ 1404/11/05 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبخت_ترین عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6491 من انجام دادم و راضی ام خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
masibanooo عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 3952 بی جراحی انجام بده اسم مکانش مهم نیست کار تکنسین مهمه ، فقط میتونم بگم نزار جراحی کنن نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد
miss_tina_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 192 من انجام دادم و راضی ام خدارشکر مبارکتون باش کجا انجام دادید میش راجب نقاهت بعدش بگید
miss_tina_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 192 بی جراحی انجام بده اسم مکانش مهم نیست کار تکنسین مهمه ، فقط میتونم بگم نزار جراحی کنن هب من همین میترسم ادم از کجا بفهمه اون تکنسین ک انجام مید خوب یا ن
miss_tina_a مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 192 بی جراحی انجام بده اسم مکانش مهم نیست کار تکنسین مهمه ، فقط میتونم بگم نزار جراحی کنن بدون جراحی میگن فاید ندار
aleff عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1025 هب من همین میترسم ادم از کجا بفهمه اون تکنسین ک انجام مید خوب یا ن من 4سال پیش با روش جراحی انجام دادم چون ابرو نداشتم بدون جراحی گفت مناسب برای کسایی هست که تاج و دم ابرو ندارن میگن خواب ابرو تو جراحی بهتره باز تحقیق کن اگه خواستی شماره ی تکنسینم رو بهت بدم ازش بپرس خانوم خوبیه راهنماییت میکنه رایگانه
خوشبخت_ترین عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6491 خدارشکر مبارکتون باش کجا انجام دادید میش راجب نقاهت بعدش بگید ممنوناسم سبکش یادم رفته منتهی مال من از نوع کاشت دونه به دونه پیاز موها بود و نقاحتش دو هفتهچون تو صورت کبودی داشت و نمیشد جایی رفتوگرنه درد نداشتم خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!