2777
2789
عنوان

بیاین

78 بازدید | 9 پست

بعد دوماه قهر خانواده شوهرم میخوان بیان حرف بزنیم

شوهرم زود عصبی میشه کنترل خشم نداره مثلا سر ی موضوعی دادو بیداد کرد و از خونه انداختم بیرون منم اومدم خونه پدرم؛ محدودم میکنه نمیزاره از خونه تنهایی بزنم بیرون فقط تنهایی حق دارم برم طبقه پایین پیش مادرشوهرم اینا و ماهی2تومن بیشتر بهم پول نمیده میگه هم برای لباست هم ارایشگاهت اگرم بخوام برم دکتری جایی باید با مادرش برم

حالا تو این مدت که خونه پدرم بودم خانوادش وخودش خیلی حرفا زدن که من هرروز لباس میخرم و خرج میکنم و همش بیرونم همش توگوشی وخوابم کار نمیکنم و.... کلی حرف دروغ پشت سرم زدن درحالی که من اونقدر محدود بودم ک تنهایی پامو از خونه نزاشتم بیرون حتی برای خرید لباسم بامادرشوهرم میرفتم الانم مادرشوهرم میگه دوماهی ی دست لباس میخرید درحالی که امسال فقط ستا مانتو خریدم ی دست برا عید ی مانتوهم تابستونی و سه ماه پیشم یه کت سارافن خریدم برای عروسی میخواستیم بریم خانوادشم دخالت میکنن میگن اومد از این ب بعد نباید جایی بره نباید ارایشگاه بره درحالی که من اصلا ارایشگاه نمیرفتم جز اصلاح و گاهی برا کاشت ناخون

حالا بنظر شما اومدن چی بگم بهشون چ شرطایی بزارم

من اگر محدودم نکنن زندگیمو دوس دارم و میخوام ی فرصت دیگع به زندگیمون بدم.

لطفا همه جواب بدن

حالا خوبه دو تومن میده واسه هر قرون باید بگم پول بزن واسه فلان جیز لازممه🥲

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

بنظرم مشکل مادرشوهرته

شوهر جوگیرتو کنترل کن

سعی کن جدا شی از اونا

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم حداقل دیگه دخالت نیست هرجا دلم بخواد هرکلاسی ک دوست داشته باشم میرم ولی میگع تا عمرددارم خونم ...

خب پدرت یا کسی نمیتونه همچین شرطی بزاره؟بخدا بیشتر مشکلاتت حل میشه.کشیدم ک میگم

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓