2777
2789
عنوان

پناه برخدا ازریزش مو کلافه شدم

166 بازدید | 24 پست

زینک واهن میخورم ولی بازم ریزش دارم بخاطرهمین موهام مدام بسته لطفاهرکی داشته ودرمان کرده کمک 🙊لینک تاپیک شیوانا روهرکی داره بده

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص هیرویت

قرص سیستین b6

از اینا خیلی راضن بودن

دکتر پوست و موی خوب برو

دکتر طب سنتی برو

سشوار نکش، موهاتو نشسته بشور و شانه کن، موهاتو محکم نبند، با زرده تخم مرغ ( محلی) تقویت کن

ازمایش بده کمبود عنصری  ویتامینی چیزی نداشته باشی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

منم مث تو هستم خونمو مو برداشته کلا .

من موندم خب مو که مو هس چه فرقی داره 🤔میخواد بریزه چرا از سر میریزه مگه جاها دیگه چیشون بهتره از سر که نمیریزن 🤔🤔بابا یه کم شمام مهر و لطف به خرج بدین سر خم کنین مارم خوشحال کنین😁😁

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
روغن بنفشه پایه زیتون استفاده کن اما از همه اینا بهتر روغن کندش هست. 

کندش چیه؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
قرص هیرویت قرص سیستین b6 از اینا خیلی راضن بودن دکتر پوست و موی خوب برو دکتر طب سنتی برو سشوار ...

موهاتو خیسه شانه نکن، تو حمام هم شانه نکن

یک استکان روغن نارگیل + ۱ استکان روغن زیتون+۱ ق چایخوری حنا، قاطی کن

هربار قبل حمام یکی دوساعت ازین بزن ب موهات، کلاه بزار ، حداقل دوساعت بمونه بعد برو حمام بشور

شامپو بچه بهتره

موهاتو محکم باحوله خشک نکن، آروم باید باشه

من هم همینطور کلی ازمایش دادم و هیچ مشکلی نداشتم جز اینکه بهم گفتن به یائسگی داری نزدیک میشی با این ...

بنظرم برو پیش متخصص طب سنتی خوب، جلوشو بگیر، جلو یایسگی رو

فک کنم ریشه یه گیاهه از جای معتبر روغنش و تهیه کنید.

خوبه؟ جواب گرفتی؟

چطوره طرز مصرفش؟