سلام به نظرتون ترم دوم دوازدهم رو برم مدرسه؟ کلی درس نخونده و تست نزده دارم... هیچ ایده ای به مغزم نمیرسه؟ به نظرتون بمونم خونه و خودم بخونم؟ یه چیز هم هست اینکه کلا دو ماه دیگه کلاسای دوازدهما برگزار میشه ... از بعد عید کلاس ندارم... چیکار کنم ؟
من که نمیرم واسم مهم نیست زورشون برسه اخراجم کنن از این مدرسه به اون مدرسه تهش
من مامانم کله ام رو میکنه حتی اگه از مدرسه بهش زنگ بزنن بگن مثلا چرا نرفتم...حتی وقتی مریضم و خودش میدونه...
نمیدونم چطور مدرسه رو راضی کنم. کسایی که نمراتشون خوب بوده میتونن نیان ولی من نمراتم متوسط بود بعید میدونم قبول کنن . ولی به هر حال میدونم که برم مدرسه رسما نمیرسم هیچ کاری کنم
ما از بهمن رسما نرفتیم مدرسه حتی باوجود دعوا های مدیر
هی از اول سال گفتم خب تا اخر مهر میرم دیگه نمیرم، تا اخر ابان دیگه نمیرم و... رسید الان ... دارم با خودم میگم الان پنجمه من هنوز چند تا امتحان دارم حداقل تا اخر بهمن برم دیگه نرم
نه بابا بشین تو خونه درستو بخونمن که دوازدهمو کلا از اولش نرفتمالبته اگه مدرسه و معلمات خوبن یا میدو ...
نمیدونم ، مهم ترین بخش اینه که خونه ارامش روان بیشتری دارم و انقدر درگیر حواشی مدرسه نمیشم واقعا دیگه مدرسه رو ناتوانم و احساس میکنم فقط باعث میشه نتونم درس بخونم اونطور که باید و قرار بود بخونم