2777
2789
عنوان

داداشم توی پیجم دخالت میکنه

168 بازدید | 23 پست

نمیزاره پسر فالو کنم. خیلی عوضی و حیوونه. با حرف قانع نمیشه.

من تنها جایی که بتونم با مردا در ارتباط باشم همین اینستاس که داداشم همین بستر رو هم از من گرفته...

چند بار پبج زدم و به طریقه های مختلف پیجم رو پیدا میکرد...

حالا نمیدونم چیکار کنم که نباشه تو پیج.

از طرفی انقدر پیج زدم به امید اینکه دیگه پیدا نکنه، دیگه روم نمیشه باز با پیج جدید به دوست و آشنا درخواست فالو بدم...

کاش میمرد راحت میشدم از دستش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اینکه بتونید پسرا رو فالو کنید ارزوی مرگ برادرتونو دارید؟

مطمئن باشید همجنسای داغونشو میشناسه و داره سعی میکنه ازتون مراقبت کنه. شاید راهشو بلد نیست ولی اون احتمالا ارزوی مرگ برای شما نداره

وا دختر برا یه پیج نفرین نکن کسی که هم خونته رو .

پیج جدید بزن و بلاکش کن سعی کن با ایمیل بزنی البته فکر نکنن الان تو این وضعیت بتونی کد بگیری ولی خب وقتی زدی دسترسی به مخاطبین رو نده و پیجاشو بلاک کن و عکس خودتو نزار واضح تنها کارت اینه یا بشینی درست باهاش صحبت کنی

:)     
بخاطر اینکه بتونید پسرا رو فالو کنید ارزوی مرگ برادرتونو دارید؟مطمئن باشید همجنسای داغونشو میشناسه و ...

نه عزیزم برادر من یه پسر داغونه. من هم خونش هستم میدونم چه اعجوبه ایه. این پسر از اون زن ستیز هاییه که میگه زن باید قدیسه باشه و مرد هر کاااری میتونه بکنه...

وا دختر برا یه پیج نفرین نکن کسی که هم خونته رو .پیج جدید بزن و بلاکش کن سعی کن با ایمیل بزنی البته ...

نفرین میکنم چون امثال اینجور مردا زندگی ما زن هارو خراب کردن.... این مردا تفکرات کثیفی دارن. بر این باورند که میتونن هر غلطی بکنن ولی زن باید قدیسه باشه.

خادانکنه حق داره خودش پسره و اخلاق و منفعت طلبی پسرارو خوب بلده میترسه توی دامشون بیفتی و بدبخت بشی

اگه اینطوره که باید تا آخر عمرم یه پارتنر هم نداشته باشم...

اتفاقا خدا بکنه... امثال اینجور مردا چه نسبت خونی داشته باشیم باهاشون چه نه باید از رو زمین محو بشن. همینا زندگی ما زن هارو خراب کردن. با تفکر من مردم میتونم هر کاری بکنم اما تو چون زنی نه باید قدیسه باشی.