2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

330 بازدید | 14 پست

سلام عزیزم خداقوت

لطفا منو برای یک هفته قطع دسترسی کنید

@niniyar

ممنونم

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

اوا چراااااا

نرو

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوا چراااااانرو

حالم داره از جو سایت بهم میخوره

واقعا هم نمیشه ساکت موند

روزی یبار دعوا با کاربرای بدذات تو روح من ک اهل دعوا نیستم نمیگنجه

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

حالم داره از جو سایت بهم میخورهواقعا هم نمیشه ساکت موندروزی یبار دعوا با کاربرای بدذات تو روح من ک ا ...

پرپین قشنگم

بیا تمرین سکوت کنیم

منم خیلی وقتا سختمه جلوی بعضی کامنت ها سکوت کنم

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

پرپین قشنگمبیا تمرین سکوت کنیممنم خیلی وقتا سختمه جلوی بعضی کامنت ها سکوت کنم

اتفاقا با خودم میگفتم ی کاربری بسازم و بیام

حیف این کاربریم

هرچی ب همسرم التماس کردم گفت شمارمو تو سایت زنونه نمیدم

حالم داره از جو سایت بهم میخورهواقعا هم نمیشه ساکت موندروزی یبار دعوا با کاربرای بدذات تو روح من ک ا ...

همین الان یکی تاپیک زد میخواستم بگم خیلی بوققققققق ولی قفل بود.منم خیلی دارم تلاش میکنم ساکت بمونم.یه روز امیدوارم خشم خدادامنشونو بگیره

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

اتفاقا با خودم میگفتم ی کاربری بسازم و بیامحیف این کاربریمهرچی ب همسرم التماس کردم گفت شمارمو تو سای ...

چقدر همسرت شبیه همسر منه.گفت نمیدم میدونه من ..

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

پرپین قشنگمبیا تمرین سکوت کنیممنم خیلی وقتا سختمه جلوی بعضی کامنت ها سکوت کنم

ببخشید داشتم بقیه رو مینوشتم تلفنم زنگ خورد

گفتم لااقل با اون کاربری حرف بزنم با این سکوت کنم

ببخشید داشتم بقیه رو مینوشتم تلفنم زنگ خوردگفتم لااقل با اون کاربری حرف بزنم با این سکوت کنم

ای عزیزم

اولا دوتا کاربری برای ماها ممنوعه

دوماً همین رو میکنن پیراهن عثمان

ای عزیزماولا دوتا کاربری برای ماها ممنوعه دوماً همین رو میکنن پیراهن عثمان

بخدا اعصابم خیلی خورده

اصلا من اهل توهین نیستم ی کاربری اینقد بهم تندی کرد

اره دقیقا دوتا کاربری برای ما بده ولی یکی مث کاربر مادر...۷۰تا داره مشکلی نیس