2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیف عادی

چه ربطی به رشتت داشت کیف؟😂

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

بستگی به وسایلت دارهاگه زیاده کوله اگه کم عادی

میگم کوله بهتره چون آدم تا ۶ عصر دانشگاهه بعدشم بری کارآموزی بالاخره خوراکی و اینا هم باید ببری بگیری دستت هم سخت میشه

میگم کوله بهتره چون آدم تا ۶ عصر دانشگاهه بعدشم بری کارآموزی بالاخره خوراکی و اینا هم باید ببری بگیر ...

خوراکی اینا معمولا کسی نمیاره، کسی گشنش شه از بوفه میگیره ولی خب بستگی داره چجوری راحت باشی

هم کوله زیاد برمیدارن هم عادی

فقط کوله خیلی گنده برندار که ضایعس😂

خوراکی اینا معمولا کسی نمیاره، کسی گشنش شه از بوفه میگیره ولی خب بستگی داره چجوری راحت باشیهم کوله ز ...

کوله خیلی گنده چجوریه از اینا که تو دبیرستان میپوشیدیم ضایعست یعنی؟

کوله خیلی گنده چجوریه از اینا که تو دبیرستان میپوشیدیم ضایعست یعنی؟

تو خود دبیرستانم دو دسته بودن کوله ها😂

یه سریشون خیلی حجیم بودن، توشو پر کتاب کنکور میکردن

اونا ضایعن

یه چیز یکم ضعیفتر

اکثر جزوه ها یا قراره تو گوشی و لپ تاپ باشن یا هم چند ورق نازک، رفرنس رو قرار نیس با خودت اینور اونور ببری که

یه کوله کوچیک کفایت میکنه

تو خود دبیرستانم دو دسته بودن کوله ها😂یه سریشون خیلی حجیم بودن، توشو پر کتاب کنکور میکردناونا ضایعن ...

اوکیه مرسی من یه مشکی سادست دارم حجیم نیست ولی خب کوچیک و اینا هم نیست از این کیف لب تابی هاست که مستطیلی شکله ولی پف نیست